Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για το εμβόλιο και τον κορονοϊo. H ζωή θέλει θάρρος, όχι φόβο

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για το εμβόλιο και τον κορονοϊo. H ζωή θέλει θάρρος, όχι φόβο

Να παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θέλησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses, Χρήστος Μάστορας.

Mε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παραδέχτηκε πως ο φόβος να πει την άποψή του για όσα άλλαξαν τη ζωή μας λόγω κορονοΐού τον «δηλητηρίασε». Μέχρι στιγμής το βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 218.000 χρήστες των social, ενώ κάτω από την ανάρτηση σχολίασαν θετικά η Ρούλα Ρέβη, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Στάθης Δρογώσης, ο Μάριος Φραγκούλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Νάντια Μπουλέ και πολλοί άλλοι.

Ο Χρήστος Μάστορας είπε κοιτώντας στα μάτια τον θεατή του βίντεο: «Φοβήθηκα ότι όλα αυτά που έχω δουλέψει τόσο καιρό για να χτίσω, δεν έχουν πια αξία γιατί δε θα μπορώ να τα μοιράζομαι». Φοβήθηκε πολλές φορές αλλά τελικά η επιθυμία του να ζήσει όπως παλιά νίκησε τη διστακτικότητά του. «Κάποια είναι ζητήματα ζωής και θανάτου», είπε ο τραγουδιστής.

Χρήστος Μάστορας: «Φοβήθηκα να πω την άποψή μου»

Στο μήνυμά του ο Χρήστος Μάστορας είπε: 

«Γεια χαρά σε όλους. Ελπίζω και εύχομαι να είστε υγιείς. Πριν ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου, θέλω να πω πως ότι ακούσετε είναι η άποψή μου και όχι διαφήμιση ή προπαγάνδα. Τις τελευταίες ημέρες αναρωτιόμουν ποιος είναι ο εχθρός της αγάπης. Είναι το μίσος, είναι η αγάπη, είναι η αδιαφορία; Κατέληξα πως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Είναι ο φόβος. 

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα