Αυτό είναι το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο – Κοστίζει 5.000 ευρώ

Αυτό είναι το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο – Κοστίζει 5.000 ευρώ

Πριν από μια δεακετία το Juicys Outlaw Grill στο Όρεγκον κατασκεύασε ένα μπέργκερ 325 κιλών, θέτοντας το ρεκόρ για το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο. Πρόσφατα, το ρεκόρ αυτό καταρρίφθηκε από τον Robbert Jan de Veen, ιδιοκτήτη του ολλανδικού εστιατορίου De Daltons, ο οποίος κατασκεύασε ένα μπέργκερ που μπορείς να πιάσεις και με τα δύο χέρια.

Ο λόγος για το “Golden Boy”, το οποίο μόλις στέφθηκε το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο από την Guinness World Records, καθώς η αξία του ανέρχεται σε 5.000 ευρώ! Το μπέργκερ σερβίρεται στην μικρή πόλη Voorthuizen που απέχει περίπου σαράντα λεπτά από το Άμστερνταμ, και είναι κατασκευασμένο από πολυτελή και σπάνια υλικά.

  Λέγεται ότι έχει ένα έντονο γευστικό προφίλ δεδομένου ότι στα στα υλικά του συμπεριλαμβάνεται γιαπωνέζικο A5 Wagyu brisket, βασιλικό καβούρι μαγειρεμένο σε λευκό κρασί, δαχτυλίδια κρεμμυδιού μαγειρεμένα με Dom Pérignon, ζαμπόν Paleta Iberico Bellota- ψηφίστηκε το καλύτερο ζαμπόν στον κόσμο, λευκή τρούφα, χαβιάρι Beluga, καπνιστή μαγιονέζα με αυγά πάπιας και σαφράν, σάλτσα μπάρμπεκιου από καφέ Luwak και Macallan Single Malt Whisky, και ψωμί από φύλλα χρυσού.

reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα