Πήδηξε από 7,5 μέτρα για να σώσει παιδί και τον τίμησαν με μία βόλτα με F16

Πήδηξε από 7,5 μέτρα για να σώσει παιδί και τον τίμησαν με μία βόλτα με F16

Τα Thunderbirds της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ τίμησαν με τον πιο συναρπαστικό τρόπο έναν άνδρα, ο οποίος τον Μάιο του 2021 πήδηξε από ύψος 7,5 μέτρων στο νερό και έσωσε ένα μικρό παιδί.

Ο Τζόναθαν Μπάουερ τιμήθηκε από την επίλεκτη ομάδα της αμερικανική Πολεμικής Αεροπορίας ανεβαίνοντας ως συνεπιβάτης σε ένα F16 και κάνοντας βόλτα με ένα από τα ταχύτερα αεροσκάφη του κόσμου.

Ο Τζόναθαν στις 2 Μαΐου αψήφησε τον φόβο του για τα ύψη και πήδηξε από ύψος 7,5 μέτρων στο νερό για να σώσει ένα μικρό κορίτσι που εκτοξεύτηκε στον κόλπο Assawoman στο Μέριλαντ έπειτα από αυτοκινητιστικό ατύχημα. Για αυτή του την πράξη ανδρείας τα Thunderbirds τον τίμησαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Hometown Hero» (ο ήρωας της πόλης).

«Ο Τζόναθαν Μπάουερ είναι ο ήρωας της πόλης μας. Τον Μάιο ο Τζόναθαν έσωσε τη ζωή ενός κοριτσιού 18 μηνών, που έπεσε στον κόλπο Assawoman έπειτα από τροχαίο πέντε αυτοκινήτων στη γέφυρα της Διαδρομής 90. Πήδηξε από τη γέφυρα και έπεσε από ύψος μεγαλύτερο των 7,5 μέτρων για να σώσει το παιδί. Η ανιδιοτελής του πράξη δείχνει το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Αμερική και είμαστε περήφανοι που τον τιμήσαμε σήμερα», έγραψε στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram τα Thunderbirds των ΗΠΑ, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την βόλτα του Τζόναθαν στους αιθέρες. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα