Δάσκαλος σε δημοτικό στο Κερατσίνι στόλισε την τάξη για να υποδεχτεί τους μαθητές

Δάσκαλος σε δημοτικό στο Κερατσίνι στόλισε την τάξη για να υποδεχτεί τους μαθητές

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι στόλισε την τάξη με φωτάκια για να υποδεχτεί τους μαθητές την πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία

Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι υποδέχτηκε με στολισμένη τάξη τους μαθητές στο πρώτο διά ζώσης μάθημα, προκαλώντας τη συγκίνηση και στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Έπειτα από δύο μήνες τηλεκπαίδευση, ο Μάριος Μάζαρης ήθελε να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τους μαθητές τους στην τάξη.

Αποφάσισε, λοιπόν, να γεμίσει με φωτάκια την τάξη και να τη στολίσει με όμορφο τρόπο, δίνοντας τη ζεστασιά που αφαιρούσαν τα ανοικτά παράθυρα στο πλαίσιο των μέτρων στα σχολεία κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Ποια μέρα μπορεί να πάει άσχημα, όταν ξεκινά έτσι;» έγραψε στο Facebook ο δάσκαλος του δημοτικού στο Κερατσίνι, αναρτώντας και μια φωτογραφία από τη φωτισμένη τάξη.

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη, τι άλλο να περιμένει κανείς από τα παιδιά; Απίστευτη αγάπη. Σε λόγια, αγκαλιές, πράξεις, δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο γεμάτος νιώθω. Όταν φεύγουν τα παιδιά, κάθομαι λίγο και χαζεύω τα φωτάκια». «Το σχολείο θα είναι πάντα η πιο ζεστή απάντηση στο κρύο» κατέληξε.

Η κίνηση αυτή από τον δάσκαλο σε δημοτικό σχολείο στο Κερατσίνι προκάλεσε συγκίνηση στα social media και έγινε viral, με χρήστες να επισημαίνουν πως στα απλά πράγματα κρύβεται η ευτυχία. Κάτι το οποίο ανέφερε και στη δική της ανάρτηση η Νίκη Κεραμέως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δάσκαλο του δημοτικού στο Κερατσίνι.

«Μικρές πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα των παιδιών μας» τόνισε η υπουργός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα