Μητσοτάκης στον υπουργικό συμβούλιο: Είναι κανένα Aston Martin;

Μητσοτάκης στον υπουργικό συμβούλιο: Είναι κανένα Aston Martin;

Με κρύο χιούμορ αντιμετώπισε την έκταση που έχει πάρει το θέμα με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη Νικόλαο Μακρόπουλο, που ήταν το θέμα του Σαββατοκύριακου ο Πρωθυπουργός. 

Ως γνωστόν ο Αντιδήμαρχος έγινε θέμα παντού, και δεν άργησε να σχολιαστεί και στο Υπουργικό Συμβούλιο και μάλιστα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίνα Μενδώνη πήρε τον λόγο στο υπουργικό συμβούλιο και - σύμφωνα με την «Καθημερινή» - αναφέρθηκε στα ευρήματα του Τατοΐου και τα βασιλικά αυτοκίνητα και εκεί παρενέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χιούμορ και είπε: «Είναι κανένα Aston Martin;» και όλοι γέλασαν - όπως γίνεται σ'αυτές τις περιπτώσεις - με το παγωμένο αστείο του πρωθυπουργού.

«Χιουμοριστική» απάντηση έδωσε και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία είπε: «Εμείς είμαστε πιο μπροστά. Έχουμε τέσσερις Rolls Royce στην βασιλική περιουσία στο Τατόι».

Υπενθυμίζεται ότι ο προκλητικός αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας, Νικόλαος Μακρόπουλος, εν μέσω πανδημίας και οικονομικής, όσο και ψυχολογικής, «ασφυξίας» για χιλιάδες πολίτες (και) της Αθήνας προχώρησε σε απαράδεκτη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα