Η διερμηνεία της χρονιάς: Kαμία συνενόηση

Η διερμηνεία της χρονιάς: Kαμία συνενόηση

Ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και την… τρέλα του γίνεται πάντα viral. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Βόλου έδωσε ρεσιτάλ μετά το τέλος του φιλικού με τη Νίκη Βόλου και προκάλεσε χαμό στα social media!

Ο Ουάρντα παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του ΝΠΣ Βόλου, μιλώντας κάτι ανάμεσα σε ελληνικά και αγγλικά. Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να χαρίζει για μια ακόμα φορά πλούσιο γέλιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο Βόλο, σε μια καλή ομάδα, με ωραίο κόσμo, σε μία ωραία πόλη. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τους ανθρώπους της, ο κύριος Μπέος είναι καλός πρόεδρος. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί δυνατά, όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής και μακάρι να πάμε στο Europa League, γιατί όχι; Παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα, αν παλέψεις στο γήπεδο, αν παίξεις καλά τότε θα πάνε όλα καλά. Ο Βόλος μου αρέσει, είναι σα μικρή Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος σέβεται τον Ουάρντα και θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να τους κάνω όλους χαρούμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

e-radio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα