Αν συνεχίσουμε να αγνοούμε τον κορονοϊό θα βαρεθεί και θα φύγει, συμβουλεύουν οι ειδικοί

Αν συνεχίσουμε να αγνοούμε τον κορονοϊό θα βαρεθεί και θα φύγει, συμβουλεύουν οι ειδικοί

Την επιστροφή του στην κανονικότητα προσπαθεί να συνεχίσει τις τελευταίες εβδομάδες ο πλανήτης, παρά το γεγονός πως η πανδημία του κοροναϊού δεν έχει ακόμη τελειώσει, με τα κρούσματα και τους νεκρούς να ανέρχονται καθημερινά σε χιλιάδες.

Ωστόσο, όπως παραδέχονται οι επιστήμονες, ο συγκεκριμένος ιός επιζητά την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι αν εξακολουθήσουμε να τον αγνοούμε, παριστάνοντας πως δεν υπήρξε ποτέ, τότε είναι πολύ πιθανό να βαρεθεί και να εξαφανιστεί, τόσο ξαφνικά όσο μπήκε στις ζωές μας στα τέλη του περασμένου έτους.

«Ο κορωνοϊός είναι ένας ιός που θέλει να ασχολούμαστε μαζί του, θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, επιθυμεί να τον φοβόμαστε. Αν δεν κάνουμε το δικό του, αν απλά προσποιηθούμε ότι δεν είναι εκεί έξω και συνεχίσουμε τις ζωές μας όπως πριν, θα θιχτεί, θα βαρεθεί και θα μας αφήσει ήσυχους», σχολίασε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα προσπαθήσει κι εκείνο με τη σειρά του να γράφει για άλλα θέματα, αγνοώντας τον επικίνδυνο ιό.

To koulouri σατιρίζει  την καθημερινότητα
Καταναλώστε ... υπεύθυνα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα