Αθώα: Οι αρχές ανέτρεψαν την απόφαση σε βάρος της διάφανης νοσοκόμας

Αθώα: Οι αρχές ανέτρεψαν την απόφαση σε βάρος της διάφανης νοσοκόμας

Όχι μόνο δέχθηκε πρόταση να διαφημίσει εσώρουχα γνωστής εταιρείας, αλλά η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να μη διώξει πειθαρχικά την 23χρονη Ρωσίδα νοσοκόμα που φωτογραφήθηκε από ασθενείς να κυκλοφορεί στο νοσοκομείο φορώντας μόνο τα εσώρουχά της μέσα από μια διαφανή προστατευτική φόρμα.

Η Νάντια, όπως είναι το όνομά της, υποστήριξε ότι αρκέστηκε σε εμφάνιση άκρως σέξι γιατί... ζεσταινόταν, ωστόσο η διοίκηση του νοσοκομείου αποκάλυψε ότι δεν υπήρχαν αρκετές προστατευτικές στολές, οπότε η 23χρονη αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ό,τι βρήκε για να κάνει τη δουλειά της με ασφάλεια σε θάλαμο με ασθενείς με κορωνοϊό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως η Νάντια να μην ήταν το μόνο μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου που υποχρεώθηκε να κάνει τη δουλειά του με τα εσώρουχά του, αφού γιατρός φέρεται να είπε σε ρωσική εφημερίδα ότι «δεν έχουμε να φορέσουμε τίποτα. Δεν θα κυκλοφορούσαμε γυμνοί αν είχαμε πλήρεις στολές».

Έτσι, το νοσοκομείο στην πόλη Τούλα, αφού υπήρξε και μεγάλη υποστήριξη στη νεαρή από συναδέλφους της κι όχι μόνο, αποφάσισε να μην τη διώξει πειθαρχικά για μη δέουσα ιατρική στολή, ενώ η ίδια δήλωσε ότι η φήμη που απέκτησε της έκανε δύσκολη τη ζωή, καθώς αναγκάστηκε να κλείσει όλα τα social media της.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα