Τρυφερός σύζυγος. Το viral video όπου ο πρίγκιπας Χάρι φτιάχνει συνεχώς τα μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ

Τρυφερός σύζυγος. Το viral video όπου ο πρίγκιπας Χάρι φτιάχνει συνεχώς τα μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ

Ένα video με αποσπάσματα που δείχνουν τον πρίγκιπα Χάρι να φτιάχνει τα μαλλιά της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, σε διάφορες περιστάσεις έγινε viral στο twitter, ενθουσιάζοντας τους royal fans.

Μια χρήστης από την Αυστραλία μοιράστηκε ένα video στο προφίλ της στο Twitter, όπου βλέπουμε τον πρίγκιπα Χάρι να φτιάχνει τα μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ στις διάφορες δημόσιες εμφανίσεις τους το 2019.

Στις σκηνές βλέπουμε τη Μέγκαν να φορά ένα κολιέ κατά την περιοδεία του ζεύγους στο Μαρόκο και τον πρίγκιπα Χάρι να «απελευθερώνει» την αλογοουρά της, το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο βίντεο, με τη διαφορά ότι το ζεύγος βρισκόταν σε tour στην Αφρική.

Σε άλλο κλιπ, βλέπουμε τον αέρα να μπερδεύει τα μαλλιά της Δούκισσας του Σάσσεξ (ξανά στο Μαρόκο), με τον σύζυγό της να προσπαθεί να τα «τιθασεύσει» με τα χέρια του.
 Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο τηλεοπτικός κριτικός Jim Shelley αστειεύτηκε λέγοντας «αυτή είναι η δουλειά του Χάρι τώρα» -άποψη ωστόσο που δε συμμερίζονται οι roayl fans, αφού οι περισσότεροι υπογράμμισαν ότι οι απλές αυτές κινήσεις υποδεικνύουν ότι είναι πολύ τρυφερός σύζυγος. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί, που δήλωσαν ότι δε θα ήθελαν ο σύντροφός τους να ακουμπά συνεχώς τα μαλλιά τους!

Οι δυο τους συχνά είναι πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον στις δημόσιες εμφανίσεις τους, περπατώντας ακόμα και χέρι-χέρι. Μάλιστα, οι fans του δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι, κάθε φορά που ο Χάρι έφτιαχνε τα μαλλιά της Μέγκαν, εκείνη πάντα τον ευχαριστούσε. That’s amore!

bovary

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα