Τελικός GNTM 2: Φιάσκο με την ψήφο του κοινού. Χαμός στα social media

Τελικός GNTM 2: Φιάσκο με την ψήφο του κοινού. Χαμός στα social media

 Αναμφίβολα η ψήφος του κοινού θα έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην παίκτρια εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και θα αναδείκνυε μόνο μία νικήτρια. Εάν είχε συμπεριληφθεί υπόψη στο τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είχε φέρει και μια απόλυτη ανατροπή, δεδομένου ότι η αδικημένη τρίτη φιναλίστ Κέισι Μίζιου ήταν μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τις Ταραμπάνκο - Ηλιάδου. Αυτό σημαίνει ότι αν ήταν δημοφιλής, μπορεί να είχε αναδειχθεί εκείνη το επόμενο top model της Ελλάδας... Σίγουρα πάντως δεν θα υπήρχε ισοπαλία.

Η κατάρρευση του συστήματος προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο την οργή των χρηστών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αρκετοί χρήστες αμφισβήτησαν το γεγονός και έκαναν λόγο για στημένα αποτελέσματα:

Εμφανώς αμήχανη, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι μπήκαν στο σύστημα να ψηφίσουν για την τελική νικήτρια του GNTM 2, με συνέπεια να καταρρεύσει.

Και εφόσον το σύστημα κατέρρευσε, οι 300.000 άνθρωποι και ίσως άλλοι τόσοι που δεν πρόλαβαν να μπουν στο σύστημα, στο ένα λεπτό που είχαν στη διάθεσή τους, δεν ψήφισαν, ή ψήφισαν και η ψήφος τους δεν ελήφθη υπόψιν στην τελική βαθμολογία, καθώς δεν υπήρχε καταμέτρηση.

Ο τελικός του GNTM 2... κράτησε το μεγαλύτερο ευτράπελο για το τέλος, καθώς η ανατροπή που ανέμεναν πολλοί από την ψήφο του κοινού δεν έγινε ποτέ. Έγινε όμως μία άλλη ανατροπή, καθώς για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο νικήτριες, η Άννα-Μαρία και η Κάτια, καθώς οι κριτές είχαν βγάλει ισοβαθμία στην αξιολόγησή τους.

Πάντως στα social media έγινε χαμός από σχόλια...

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα