Το viral βίντεο των εορτών: Ο Mr. Bean έγινε Charlize Theron!

Το βίντεο που "έριξε" το διαδίκτυο: Ο Mr. Bean "υποδύεται" τη Charlize Theron σε διαφήμιση αρώματος! Γίνεται το viral βίντεο των εορτών και σκορπάει γέλιο! 

Λίγο καιρό πριν, η Σαρλίζ Θερόν για λογαριασμό αρώματος πασίγνωστου οίκου, αναδυόταν σαν άλλη Αφροδίτη από την πισίνα και εμφανιζόταν με ολόχρυση τουαλέτα σε διαφημιστικό.

Η εικόνα της γεμάτης αυτοπεποίθησης και πανέμορφης Σαρλίζ, που αναδύεται από την πισίνα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χρήστη του διαδικτύου ο οποίος αποφάσισε να μοντάρει τη διαφήμιση και να προσφέρει άφθονο γέλιο μέσω του καναλιού του στο YouTube.

Ο χρήστης Crookedpixel δημιούργησε ένα DeepFake video, στο οποίο αντικατέστησε το λαμπερό πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν με αυτό του Μίστερ Μπιν, δηλαδή του γνωστού ηθοποιού Ρόουαν Άτκισον.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό και το βίντεο ήδη έχει γίνει viral με τις κοινοποιήσεις του να είναι απανωτές. Η νέα τάση στα social media είναι τα DeepFake video και αποτελεί το νέο trend στα social media, όπου τα πρόσωπα επώνυμων αντικαθίστανται από άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ