Μητσοτάκης: Χαμός στην Κίσσαμο με τις selfies, με μαντινάδες και σπόντες για το κάπνισμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στον Κίσσαμο για την 28η Οκτωβρίου και σίγουρα τα παρασκήνια ήταν πολλά:  Καυγάδες για μια selfie, μαντινάδες και σπόντες για το τσιγάρο!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε ανάμεσα σε πολύ κόσμο στα Χανιά και πέρα από την χειραψία που αντάλλαξε με πολλούς Κισσαμίτες, άκουσε μέχρι και… μαντινάδες!
Βεβαίως, όπως «προστάζει» η εποχή, τα κινητά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν «φωτιά».

Μικροί και μεγάλοι στέκονταν σε ουρά για να βγουν μία selfie με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έλειψαν ωστόσο και οι σύντομες συνομιλίες μεταξύ τους, με τον πρωθυπουργό να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα μωρά.Είδε τσιγάρο και… δεν κρατήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην Κίσσαμο, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της υποδοχής του από φίλους της Νέας Δημοκρατίας, έπιασε με το μάτι του τον Στέλιο Νικηφοράκη να ετοιμάζεται να καπνίσει.

Το σχόλιό του ήταν άμεσο: «Κύριε Νικηφοράκη, σε ανοικτούς χώρους επιτρέπεται να καπνίζετε» ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός, στον άλλοτε βουλευτή και στενό συνεργάτη του…

Οι μαντινάδες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκτός από τις πολλές φωτογραφίες και τις χαιρετούρες με μικρούς μαθητές και μεγαλύτερους Κισσαμίτες, μια ηλικιωμένη τον πλησίασε και του αφιέρωσε μερικές μαντινάδες, βγαλμένες για τον ίδιο.

Μάλιστα η γιαγιά, μέσα από τα δίστιχα χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως τον “αντικαταστάτη” του Χανιώτη Εθνάρχη και προπάππου του, Ελευθερίου Βενιζέλου. Η αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, Κατίγκω, ήταν σύζυγος του Κωστή Μητσοτάκη, παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και προπάππου του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξού και “δισέγγονο της αδελφής του Ελ.Βενιζέλου”, που λέει η μαντινάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ