Τους «τσάκωσε» το Google Maps γυμνούς

Τους «τσάκωσε» το Google Maps γυμνούς

Σε  διαδρομή στην καρδιά μιας οροσειράς της Ταϊβάν, ένα ζευγάρι σκέφτηκε ότι η γυμνή τους αγκαλιά θα παραμείνει για πάντα το μυστικό τους.

Ωστόσο, μια εικόνα της ιδιαίτερης αυτής στιγμής τους, έχει γίνει viral καθώς την έχουν δει χιλιάδες άτομα μέσω του Google Street View, που τους «τσάκωσε».

Αν και η Google στους χάρτες έχει κανόνες για το γυμνό περιεχόμενο, δηλαδή διαγράφεται άμεσα, στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη αυτό.

Η εικόνα θα ήταν πιθανό να παραμείνει ανύπαρκτη, αν δεν ήταν ένας χρήστης του Google Maps, o οποίος παρατήρησε το ζευγάρι και το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χρήστης που εντόπισε το ζευγάρι είπε μάλιστα: «Κοίταξα στο Google για να δω αν θα βρω κάποια ζώα και απροσδόκητα ήρθε σε αυτό το υπέροχο θέαμα!»

Το tweet του έχει μοιραστεί ευρέως και το έχουν δει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους δήλωσαν με χαρά ότι επρόκειτο να ψάξουν αμέσως για το Shantian Road.

Αν κάποιος βάλει στους χάρτες το συγκεκριμένο δρόμο αρχικά θα δει μόνο το άσπρο αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ αν στη συνέχεια κάνει περιστροφή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 360 μοιρών του Google Maps, θα «σκοντάψει» πάνω  στους γυμνούς εραστές.

Ο τεχνολογικός γίγαντας δεσμεύθηκε να περιορίσει το γυμνό, μετά από μια εικόνα μιας γυναίκας από την Ταϊβάν που έβγαλε το στήθος της, πέρυσι.

Μάλιστα, η Google δήλωσε ότι θα είναι πιο αυστηροί οι αλγόριθμοί της που λογοκρίνουν τις σεξουαλικές εικόνες τοποθετώντας pixels.

Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε στο MailOnline ότι η εικόνα έχει πλέον καταργηθεί για παραβίαση των πολιτικών της.

 

 

Πηγή: Daily Mail

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα