Η άρρωστη φάρσα μαθητή που σέρβιρε σε καθηγητές κρέπα με γέμιση ...

Η άρρωστη φάρσα μαθητή που σέρβιρε σε καθηγητές κρέπα με γέμιση ...

Ένας έφηβος από το Οχάιο καταδικάστηκε σε φυλάκιση, λίγο μετά την παραδοχή του ότι σέρβιρε σε δασκάλους του κρέπα γεμάτη με κρέμα σπέρματος, σε ένα πολύ κακόγουστο -έως και άρρωστο- αστείο κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού μαγειρικής στο γυμνάσιο του.

Ο 15χρονος παραδέχτηκε ότι είχε πάρει το σπέρμα στον σάκο του και το έβαλε στη... δημιουργία του, πριν το σερβίρει στον δάσκαλό του, στον Γυμνάσιο του Olentangy Hyatts, τον Μάιο.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό KUTV και όπως αναμεταδίδει η New York Post, ο μαθητής αυτός καταδικάστηκε να εκτίσει ποινή 30 ημερών σε κέντρο κράτησης και αναγκάστηκε να προσφέρει κοινωνική εργασία.

Επτά άλλοι μαθητές -οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν- κατηγορούνται για τον ρόλο τους σε αυτήν στην αηδιαστική φάρσα.

Ένας άλλος φοιτητής που βρισκόταν αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες, φέρεται να πρόσθεσε στη μπάρμπεκιου σως τα ούρα του και να τα σέρβιρε σε τέσσερις ανυποψίαστους δασκάλους, σύμφωνα με τη θυγατρική του CBS, την WBNS.

Το οξύμωρο σε αυτήν την ιστορία, είναι πως όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο μαθήματος με όνομα «Global Gourmet». Σίγουρα όχι και ό,τι πιο γκουρμέ μπορεί να φανταστεί κανείς...

Το βίντεο που πρόβαλε το WBNS δείχνει έναν από τους μαθητές να βγάζει ένα υγρό από μια πλαστική σακούλα και να το προσθέτει σε μια κρέπα πριν την παρουσιάσει στην ομάδα καθηγητών.

Μάλιστα, ένας καθηγητής ρώτησε: «Η κρέμα είναι φτιαγμένη από κατσικίσιο ή αγελαδινό γάλα;». Με τον μαθητή να απαντάει: «Ω, από γάλα αγελάδας...».

Ένας άλλος καθηγητής ρώτησε: «Είναι φρέσκο αυτό το αγελαδινό γάλα;», με κάποιον συνάδελφό του να προσθέτει: «Δεν θα κρυφτώ. Έχει εξαιρετική γεύση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα