Έβαλε χταπόδι στο πρόσωπό της για να βγάλει φωτογραφία και δεν πίστευε ότι θα γίνει αυτό

Έβαλε χταπόδι στο πρόσωπό της για να βγάλει φωτογραφία και δεν πίστευε ότι θα γίνει αυτό

Σκηνές βγαλμένες από το Άλιεν εκτυλίχθηκαν στο Φοξ Άιλαντ της Ουάσιγκτον, όταν μία γυναίκα που ήθελε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό φωτογραφίας πήρε ένα χταπόδι και το έβαλε στο πρόσωπό της, ενδεχομένως για να αναπαραστήσει μια γνωστή σκηνή του φιλμ επιστημονικής φαντασίας! 

Η Jamie Bisceglia είχε την… ευφυέστατη ιδέα να «δανειστεί» ένα χταπόδι που μόλις είχε πιάσει ένας ψαράς και να το βάλει στο πρόσωπό της, ώστε να βγάλει μία ιδιαίτερη φωτογραφία.

Το μαλάκιο, ωστόσο, δεν είχε την ίδια διάθεση να φωτογραφηθεί και δάγκωσε τη γυναίκα δύο φορές με το ράμφος του.

«Ήταν σαν να έμπαινε αγκίστρι στο δέρμα μου» δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Live Science.

Η Jamie αιμορραγούσε για μισή ώρα και πονούσε, ενώ μετά από δύο ημέρες είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να καταπιεί.

Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έδωσαν αντιβίωση και την πληροφόρησαν πως το πρήξιμο θα υποχωρήσει, αλλά θα επανέρχεται για μήνες.

Τα χταπόδια χρησιμοποιούν το ράμφος τους για να τρυπούν τα κελύφη των θηραμάτων τους και μετά εισάγουν δηλητηριώδες σάλιο για να τα παραλύσουν ή να τα σκοτώσουν. Τις περισσότερες φορές, τα δαγκώματα χταποδιών προκαλούν πρήξιμο και αιμορραγία στους ανθρώπους, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος (σ.σ. το Hapalochlena lunulata) που το δηλητήριό του είναι θανατηφόρο.

Πηγή: cnn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: