Ποντίκια γέμισαν τα ράφια σε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ και έγιναν viral

Ποντίκια γέμισαν τα ράφια σε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ και έγιναν viral

Viral έχει γίνει το βίντεο από σουπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Ιαπωνία, το οποίο δείχνει  όχι ένα, ούτε δύο αλλά δεκάδες ποντίκια να κόβουν βόλτες ανάμεσα στα ράφια που υπάρχουν τα διάφορα προϊόντα!

΄Οπως ήταν αναμενόμενο μετά τη δημοσίευση του βίντεο το πολυκατάστημα που βρίσκεται στην πολυσύχναστη συνοικία Shibuya του Τόκιο, αναγκάστηκε να κλείσει, αφού οι χρήστες δημοσίευσαν τουλάχιστον έξι διαφορετικά ποντίκια στο εσωτερικό του.

Το FamilyMart όπως ονομάζεται το πολυκατάστημα είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερ μάρκετ στην Ιαπωνία, αφού διαθέτει 14.000 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές δείχνουν τα ποντίκια να περιφέρονται πάνω σε ράφια με τρόφιμα και έτοιμα φαγητά, πάνω σε ψυγεία και δίπλα σε μηχάνημα ΑΤΜ.

«Σας ζητούμε βαθύτατα συγγνώμη που σας ανησυχήσαμε και σας κάναμε να αισθανθείτε άβολα», δήλωσε η FamilyMart στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει πάρει το περιστατικό σοβαρά, προσθέτοντας ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό ενώ είναι σε συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να καθαρίσει τον χώρο από τα ποντίκια και να διερευνήσει την αιτία της φαινομενικής μόλυνσης.

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: