Ο 7χρονος Μιχάλης που συγκίνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η χάρη που του ζήτησε

Ο 7χρονος Μιχάλης που συγκίνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η χάρη που του ζήτησε

Ο 7χρονος Μιχάλης Καντής ο οποίος πάσχει από σπαστική τετραπληγία, είναι ο μικρότερος φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα ο 7χρονος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση.

Ο 7χρονος Μιχάλης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τονίζοντας: «Του ζήτησα χάρη να γίνει πρωθυπουργός και να κάνει καλά τον κόσμο».

Με ένα ποστ στο Instagram, o πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον μικρό Μιχάλη από τη Ρόδο που ταξίδεψε με την οικογένειά του για να παρακολουθήσει από τα θεωρεία στην Βουλή, την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

«Περισσότερο από όλους στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης που ταξίδεψε από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι λένε όμως όταν συναντιώνται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; «Λέμε τα νέα μας! Κουβεντιάζουμε κτλ» είπε ο Μιχάλης, ο οποίος αποκάλυψε πως του είχε ζητήσει και μία προσωπική χάρη, «να γίνει πρωθυπουργός για να κάνει καλά τον κόσμο».

Στα εφτά του χρόνια βλέπει παιδικά όπως όλα τα παιδιά, αλλά όταν μιλά στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μιχάλης δε χάνει την ευκαιρία να τον ακούσει.
Η γνωριμία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον μικρό Μιχάλη

Η γνωριμία του μικρού Μιχάλη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε περίπου πριν ένα χρόνο όταν ο Πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί τη Ρόδο. Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία. Από τότε συναντήθηκαν πολλές φορές και όπως φαίνεται αναπτύχθηκε μια στενή φιλία.

«Ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε με τίποτα να δημοσιοποιηθεί τίποτα από όλα αυτά. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη η δημοσιοποίηση της γνωριμίας μας. Οι επικριτές της υπόθεσης ας σηκώσουν ένα παιδί από αναπηρικό αμαξίδιο και ας το εκμεταλλευτούν όσο θέλουν» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του Μιχάλη, Γιώργος Καντής.

«Ο Μιχάλης είναι ένας άγγελος, είναι δώρο θεού. Με πίστη και προσευχή έρχονται και καλοί άνθρωποι στο δρόμο σου», πρόσθεσε η μητέρα του

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα