Έκανε εξωσωματική και κατέληξε να γεννήσει παιδιά άλλων

Έκανε εξωσωματική και κατέληξε να γεννήσει παιδιά άλλων

Ζευγάρι Ασιατών στη Νέα Υόρκη μηνύει Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για την ανάμειξη των εμβρύων που χρησιμοποιήθηκαν για γονιμοποίηση in vitro, προκαλώντας τη γέννηση δύο μωρών διαφορετικής εθνικότητας που αποδείχθηκαν ότι σχετίζονται με δύο άλλα ζευγάρια που χρησιμοποίησαν την κλινική! Μπερδευτήκατε; Φανταστείτε να σας συμβεί!

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο Αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο, ζευγάρι κατέφυγαν σε μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης αφού δυσκολεύονταν να συλλάβουν φυσικά.

Ξόδεψαν πάνω από 100.000 δολάρια στις υπηρεσίες γονιμοποίησης in vitro, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών των ιατρείων και των ειδικευμένων ιατρών, των εξειδικευμένων υπηρεσιών, των φαρμάκων, των εργαστηριακών δαπανών, των ταξιδιωτικών δαπανών κλπ.

Στις αρχές του περασμένου χρόνου, η κλινική γονιμοποίησης συγκέντρωσε σπέρμα από το ζευγάρι και σχημάτιζαν πέντε εμβρυϊκά έμβρυα, τέσσερα από τα οποία ήταν θηλυκά.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους το ζευγάρι έμαθε ότι η εξωσωματική πέτυχε σε πρώτη φάση και η γυναίκα κυοφορούσε δίδυμα. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Όλα καλά μέχρι εδώ; Όχι! Γιατί τα έμβρυα που είχαν χρησιμοποιηθεί για γονιμοποίηση ήταν θηλυκά! Άρα η γυναίκα μεγάλωνε μέσα της ένα ξένο μωρό. Και το κακό συνεχίζεται. Όταν εν τέλει η γυναίκα γέννησε αποδείχτηκε πως και τα δυο μωρά δεν ήταν δικά της, και δεν είχαν καν συγγένεια μεταξύ τους και δεν είχαν φυσικά κανένα χαρακτηριστικό Ασιατών. Και αν εκείνη γέννησε ξένα παιδιά, τότε τα δικά της πού βρίσκονται; Το ζευγάρι ψάχνει ακόμη τα δικά του ωάρια και σπερματοζωάρια σε ένα απίστευτο κυνήγι μαγισσών στη Νέα Υόρκη. 

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα