Μικρόσωμος άνδρας κάνει φασαρία σε καφετέρια γιατί τον σνομπάρουν οι γυναίκες

Μικρόσωμος άνδρας κάνει φασαρία σε καφετέρια γιατί τον σνομπάρουν οι γυναίκες

Το μικρό ανάστημα είναι κάτι που πολλοί άνδρες στις μέρες μας αντιμετωπίζουν ως ελάττωμα της εξωτερικής τους εμφάνισης, με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν... κόμπλεξ και να αντιδρούν με θυμό κάθε φορά που κάποιος τους κοιτάζει λίγο πιο επίμονα ή τους χαμογελά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο πρωταγωνιστής ενός viral βιντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Το κλιπ καταγράφει ένα επεισόδιο που συνέβη στην καφετέρια Bagel Boss (γνωστή αλυσίδα που εξειδικεύεται στα μπέιγκελ), στο Λονγκ Άιλαντ.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας εμφανίστηκε στο self service κατάστημα και ζήτησε να εξυπηρετηθεί.

Η υπάλληλος του χαμογέλασε, όπως άλλωστε «επιβάλλει» ο ρόλος της, και τότε... ξέσπασε ο κακός χαμός. Ο μικρόσωμος άνδρας, πεπεισμένος ότι η γυναίκα του χαμογελούσε κοροϊδευτικά, έπαθε «νευρική κρίση» και άρχισε να ωρύεται, ξεσπώντας όλη την αγανάκτησή του για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και ειδικά οι γυναίκες, «επειδή είναι κοντός»!

Τη νεαρή κοπέλα έσπευσαν να υπερασπιστούν άλλοι πελάτες, προσπαθώντας να εξηγήσουν στον εύθικτο άνδρα ότι η υπάλληλος προσπαθούσε απλά να κάνει τη δουλειά της. Εκείνος όμως συνέχιζε να φωνάζει και να παραληρεί για τις σκληρόκαρδες γυναίκες που μισούν τους κοντούς. «Γιατί είναι ΟΚ να σου γράφουν οι γυναίκες στα site γνωριμιών ότι επειδή έχεις ύψος 1,50 μέτρο πρέπει να πεθάνεις; Είναι αυτό ΟΚ;» ούρλιαζε μεταξύ άλλων ο έξαλλος άνδρας.

Το ξέσπασμά του έγινε αντιληπτό από έναν ακόμη πελάτη, έναν ψηλό κύριο, που του ζήτησε να σταματήσει να φωνάζει και να παρενοχλεί την υπάλληλο και τους πελάτες. Όταν είδε ότι το αίτημά του δεν επρόκειτο να ικανοποιηθεί, αφού ο άνδρας βρισκόταν σε παροξυσμό, του όρμησε και τον ακινητοποίησε στο πάτωμα. Σύμφωνα με το αμερικανικό site, η αστυνομία εκκλήθη στο σημείο, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις ούτε αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Μετά την «παρέμβαση» που απεικονίζεται στο βίντεο, ο μικρόσωπος άνδρας φαίνεται ότι πείστηκε τελικά να αποχωρήσει, χωρίς πάντως να πληρώσει το μπέιγκελ του!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα