Η αγκαλιά και το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ήττα

Η αγκαλιά και το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ήττα

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου και παρακολούθησε μαζί με τον κ. Τσίπρα την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την Singular Logic. Μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Ζάππειο από όπου και δήλωσε ότι σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλέξη Τσίπρα να εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ μερικά βήματα πίσω του βρισκόταν η σύντροφός τους.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, που σύμφωνα με δήλωση του Αλέξη Τσίπρα… γκρινιάζει, για την εκλογική βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο midi φόρεμα, με ιδιαίτερο σχέδιο και ανοικτό ντεκολτέ. Το outfit συνδυάστηκε με κλασσικά μαύρα πέδιλα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε μισά-μισα πιασμένα πάνω.

Το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα

Η Περιστέρα Μπαζιάνα δεν έλειπε και από τις δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού στο Ζάππειο, την ώρα που δημοσιοποιούνται τα εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε μια τρυφερή τους στιγμή. Η κα Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε στο μάγουλο τον Αλέξη Τσίπρα.
Η αγκαλιά της Περιστέρας Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα

 Η αγκαλιά της Περιστέρας Μπαζιάνας στον Αλέξη Τσίπρα έκανε τους πάντες να τους κοιτούν και μάλιστα, ορισμένοι απαθανάτισαν με τα smartphones τη στιγμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

-
Σχολιάστε το άρθρο: