Η νύφη παράτησε τον γαμπρό και κλέφτηκε με τον ιερέα

Η νύφη παράτησε τον γαμπρό και κλέφτηκε με τον ιερέα

Σενάριο Χολιγουντιανής ταινίας (η μάλλον ταινίας του Bollywood)  θυμίζει η ιστορία με... πρωταγωνίστρια μια νύφη στην Ινδία η οποία το έσκασε με τον ιερέα που είχε πραγματοποιήσει την τελετή του γάμου της! 

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Οι περισσότεροι Ινδοί ήταν απασχολημένοι στις 23 Μαΐου με την καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών που γινόταν τοπικά, ενώ μια άλλη ιστορία εκτυλισσόταν:  Στην πόλη Sironj της Madhya Pradesh έψαχναν έναν ιερέα και αυτή η αναζήτηση πήρε παράξενη τροπή! 

Ο Vinod Maharaj, ο ιερέας που είχε τελέσει τον γάμο της γυναίκας στις 7 Μαΐου, ήταν προγραμματισμένο να τελέσει κι έναν άλλο γάμο, στην ίδια τοποθεσία στις 23 Μαΐου.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να τον αναζητούν, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη γυναίκα, που είχε παντρευτεί λίγες μέρες πριν, έλειπε επίσης από το σπίτι της. Οι συγγενείς της γυναίκας υπέβαλαν καταγγελία, μετά την οποία η αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση. Η γυναίκα είχε επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της τρεις ημέρες μετά το γάμο σύμφωνα με τις τελετουργίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα και ο ιερέας είχαν συνάψει ρομαντική σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο στο Dainik Bhaskar, η 21χρονη γυναίκα φεύγοντας πήρε μαζί της κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο ο γαμπρός και η οικογένεια του καθώς και τα μετρητά που υπήρχαν στο σπίτι.

 

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα