Το αστείο της Κοσιώνη όταν συνδέθηκε με το εκλογικό κέντρο του Κ. Μπακογιάννη

Το αστείο της Κοσιώνη όταν συνδέθηκε με το εκλογικό κέντρο του Κ. Μπακογιάννη

Φαντάζομαι βλέπουν ΣΚΑΙ εκεί, ρωτάει αστειευόμενη η Σία Κοσιώνη τον ρεπόρτερ του καναλιού που έχει συνδεθεί με το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Κολοκοτρώνη μπροστά από την παλαιά Βουλή και το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο ξεσπάει σε χειροκροτήματα, επευφημίες και χειροκροτήματα.

 Το ίδιο συνέβη και στο στούντιο που οι καλεσμένοι χαλαρώνουν και χαμογελούν πειράζοντας την παρουσιάστρια… που ήταν εμφανώς ικανοποιημένη από την εκλογική νίκη του συζύγου της και υποψηφίου δημάρχου Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι η τηλεόραση στο εκλογικό περίπτερο του Μπακογιάννη από νωρίς είναι “κολλημένη” στον ΣΚΑΙ και επιβεβαιώνεται από το επιτόπιο ρεπορτάζ.

Πηγή: enimerosi24.gr

Εκείνη (Σία Κοσιώνη) έπρεπε να είναι στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς. Εκείνος (Κώστας Μπακογιάννης) κέρδισε την πρώτη θέση στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων.

Μοιραία, κάποια στιγμή ήρθε η… ώρα, ο νικητής της μάχης για τον πρώτο δήμο της χώρας να κάνει δηλώσεις. Και ο σκηνοθέτης του ΣΚΑΙ δεν έχασε την ευκαιρία. Η οθόνη «χωρίστηκε» στα δυο, έγινε split που λένε και στη «γλώσσα» της τηλεόρασης. Από τη μία, η περήφανη Σία Κοσιώνη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει λόγω θέσης. Από την άλλη ο χαρούμενος Κώστας Μπακογιάννης που μιλούσε για τη νίκη του.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, όσο και να ήθελε, δεν μπορούσε να κρύψει από το βλέμμα της τη χαρά και την περηφάνεια της για τον άνθρωπό της, τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Και το βλέμμα της τα «έλεγε» όλα, όπως και το αχνό χαμόγελο στα χείλη της. Ακόμη κι αν κρατήθηκε για να μην χαμογελάσει πλατιά, σίγουρα σκέφτηκε όσο αμήχανη ήταν η στιγμή του να είναι «μισό – μισό» στο τηλεοπτικό παράθυρο με το… άλλο της μισό.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα