Ο Κώστας Καραμανλής και το βλέμμα της χρονιάς. Μια εικόνα, 1000 λέξεις

Ο Κώστας Καραμανλής και το βλέμμα της χρονιάς. Μια εικόνα, 1000 λέξεις

Κάθε δημόσια εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού είναι από μόνη της… είδηση. Ειδικά όταν ο Κώστας Καραμανλής αποφασίζει και να μιλήσει, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Αυτή τη φορά, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έχει viral μόνο για ένα βλέμμα.

Μια εικόνα, 1000 λέξεις και η γνωστή φράση δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη… αποτύπωση. Ο Κώστας Καραμανλής και το… βλέμμα του είναι η απόλυτη συζήτηση της επόμενης μέρας από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, έπιασε τον Κώστα Καραμανλή να κοιτά κάπως… περίεργα. Ο πρώην πρωθυπουργός στέκεται δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, σύζυγο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος και προλόγισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του.Ο πρώην πρωθυπουργός, εξαιτίας των λιγοστών δημόσιων εμφανίσεών του, είναι πάντα στο… στόχαστρο του φωτογραφικού φακού και κάθε του αντίδραση έχει τη δική της… ξεχωριστή σημασία.

Ευρωεκλογές, Αποφάσισε για το Μέλλον Σου: Το βίντεο που έγινε viral

Το τρίλεπτο κλιπ του βραβευμένου Frédéric Planchon συγκινεί εκατομμύρια Ευρωπαίους καθώς καταγράφει τις στιγμές που νεογέννητα βλέπουν το φως της ζωής.H ταινία μικρού μήκους «Αποφάσισε για το Μέλλον Σου» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις ευρωεκλογές έγινε ...

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: