Δε φαντάζεστε τι έκανε 70χρονος για να τον φυλακίσουν και να μην γυρίσει στη γυναίκα του

Δε φαντάζεστε τι έκανε 70χρονος για να τον φυλακίσουν και να μην γυρίσει στη γυναίκα του

Στα όριά του είχε φτάσει ένας άνδρας στη Φλόριντα. Όταν συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση είπε στους αστυνομικούς πως προτιμά να φυλακιστεί από το να επιστρέψει σπίτι, στη γυναίκα του.

Ο 70χρονος Leonard Olsen, σύμφωνα με το Fox News, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα καθώς είχε βγει από την οροφή του αμαξιού ενώ οδηγούσε.

Ένας άλλος οδηγός, που τον κατέγραψε σε βίντεο, τόνισε πως ο άνδρας απλά καθόταν στην οροφή, με ανοιχτά τα χέρια, ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει.

Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία, αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί αυτό που έκανε και τόνισε πως «δεν γνωρίζει τίποτα» γι’ αυτά που του καταλογίζουν.

Όταν, όμως, του είπαν ότι κάποιος τον έχει καταγράψει σε βίντεο, τότε παραδέχθηκε την ενοχή του και δήλωσε πως είχε αποφασίσει να παραδοθεί στις Αρχές γιατί δεν ήθελε να επιστρέψει πίσω στη γυναίκα του.

«Ο Olsen είπε πως ήθελε να παραδοθεί σε κάποιον αξιωματικό και με ρώτησε αν μπορεί να το κάνει σε μένα», σημειώνει ένας από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στον φάκελο της υπόθεσης.

«Όταν τον ρωτήσαμε "γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό", ο Olsen απάντησε "Η γυναίκα μου μού φέρεται σαν να είμαι υπηρέτης και έχω κουραστεί"», αναφέρει ακόμη ο φάκελος.

Μάλιστα, όταν ο 70χρονος είδε το βίντεο του μάρτυρα επιχείρησε να υποβαθμίσει την πράξη του τονίζοντας πως το αυτοκίνητο είναι ένας τεράστιος υπολογιστής και οδηγεί μόνο του.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα