Μητέρα με προσόντα έκανε επιχείρηση κάτι που γνωρίζει καλά

Μητέρα  με προσόντα έκανε επιχείρηση κάτι που γνωρίζει καλά

Η Allegra Cole είναι μια ιδιαίτερη γυναίκα που έχει υποβληθεί σε ένα σωρό αυξητικές επεμβάσεις στο στήθος της, ώστε να αποκτήσει τα ελέη που πάντοτε ονειρευόταν.

Και τώρα θέλει να «δώσω δύναμη στις γυναίκες» μέσω της νέας της επιχείρησης, που δεν είναι άλλη παρά η χρηματοδότηση από τον κόσμο για πλαστικές επεμβάσεις άγνωστων γυναικών!

Γιατί να δώσει όμως κάποιος λεφτά σε μια άγνωστη για αυξητική στήθους; Εδώ μπαίνει ακριβώς η Cole και η ιστοσελίδα της, που υπόσχεται στον δωρητή προσωπικές φωτογραφίες και γuμνά βίντεο από το σώμα της γυναίκας που θα χρηματοδοτήσει.

Αυτά κάνει πλέον η Allegra, τρέχοντας τη νέα της δουλειά την ίδια ώρα που μεγαλώνει και τα 8 παιδιά της. Τη δουλειά της την περιγράφει βέβαια ως «μείγμα χρηματοδότησης από τον κόσμο και ιστοσελίδας γνωριμιών», ένα απαραίτητο βήμα όπως λέει ώστε να «ξαναπάρουν πίσω οι γυναίκες τη θηλυκότητά τους».

Η επιχειρηματίας από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια έχει καταφέρει μάλιστα να αλλάξει το σώμα αρκετών γυναικών, μέσω χρυσών χορηγών πάντα. Κι όλα αυτά από το πλευρό του δεύτερου συζύγου της, Dyson Salleh, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 21 χρόνια.

Αμφότεροι μάλιστα έχουν ως πρότυπο το πλαστικό σώμα της Allegra, το οποίο θέλουν να φέρουν και σε άλλες γυναίκες: «Ο σύζυγός μου λατρεύει το στήθος μου κι εγώ αγαπώ πολύ αυτή την αισθητική Jessica Rabbit, αυτή την καρτουνίστικη εμφάνιση», λέει χαρακτηριστικά.

«Όταν προσθέτει στήθος μια γυναίκα, 9 φορές στις 10 θα νιώσει καλύτερα για τον εαυτό της», λέει ο σύζυγος. «Έχω ένα υπερ-σeξουαλικό σώμα, έχω όμως και κάτι ανάμεσα στα αυτιά μου και ξέρω ακριβώς τι κάνω», απαντά εκείνη στις επικρίσεις…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα