Τραγωδία στην Εκάλη: Νεαρός ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει ψυκτικός

Τραγωδία στην Εκάλη: Νεαρός ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει ψυκτικός

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Εκάλης και των ευρύτερων βορείων προαστίων από την είδηση ότι νεαρός κάτοικος της περιοχής ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να ‘σπουδάσει ψυκτικός’, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η είδηση, που έκανε το γύρο των iPhone 10 των βορείων προαστίων μέσα σε λίγα λεπτά, προκάλεσε προκάλεσε πανικό στους ευκατάστατους κατοίκους της Εκάλης, με πολλούς να τους πέφτει το αλάτι Ιμαλαΐων από τα χέρια μέσα στο Βασιλόπουλο και τα ντελικατέσεν της περιοχής

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 18χρονου, η οποία μιλώντας με δυσκολία στις κάμερες λόγω πρόσφατου μπότοξ, έκανε δηλώσεις έξω από γνωστό κέντρο ευεξίας και wellness της περιοχής.

«Τρώγαμε τα πανκεικς μας χωρίς γλουτένη με γκότζι μπέρι όπως κάθε πρωί, όταν ξαφνικά ο γιος μας Ισίδωρος μας είπε ‘μητέρα, πατέρα, έχω κάτι να σας ανακοινώσω’.» «Mon Dieu, είπα, θα μας πει ότι είναι γκέι ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικώς ήταν κάτι πολύ πολύ χειρότερο.»

«Τότε μας είπε ότι αποφάσισε να ‘σπουδάσει ψυκτικός’. Να σπουδάσει, φανταστείτε. Του συζύγου μου τού έπεσαν οι Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς από τα χέρια ενώ εγώ χρειάστηκε να πάρω δύο χούφτες ζάναξ για να βρω τη δύναμη να αντέξω αυτό που άκουσα» είπε η μητέρα του νεαρού.

Φίλοι της οικογένειας που βγήκαν από τις επαύλεις τους για να μιλήσουν στις κάμερες περιέγραψαν έναν νεαρό όπως όλους τους άλλους που ζουν στην περιοχή. «Και τα Ραλφ Λόρεν του φορούσε και το λαδάκι τρούφας του το είχε και κάμπριο των 250.000 ευρώ τού είχαν πάρει. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Είμαστε πραγματικά shοκαρισμένοι.»

Μία κυρία μάλιστα δεν γνώριζε καν τη λέξη ‘ψυκτικός’, μέχρι που κάποιος της εξήγησε ότι πρόκειται για αυτούς που επισκευάζουν και συντηρούν κλιματιστικά συστήματα.

«Ω Θέε μου, έχουμε έναν τέτοιον που έρχεται στο σπίτι μας από μια περιοχή που λέγεται Περιστέρι. Μια φορά είχαμε στρίψει κατά λάθος με το Range Rover γυρίζοντας από το ΙΚΕΑ και είχαμε βρεθεί εκεί. Τα παιδιά μου, ο Αύγουστος-Μιχαήλ και η Ελισάβετ-Νεφέλη χρειάστηκαν μήνες ψυχανάλυσης για να το ξεπεράσουν.»

/tovatraxi.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα