Αυτή είναι η ημέρα γέννησης του παιδιού της Meghan Markle

Αυτή είναι η ημέρα γέννησης του παιδιού της Meghan Markle

Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν το Kensington Palace ανακοίνωσε ότι η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί την Άνοιξη του 2019.

Έκτοτε δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα καμία άλλη λεπτομέρεια που να αφορά στο #babysussex και καθώς ο καιρός πλησιάζει η αγωνία για το πότε θα γεννηθεί κορυφώνεται.

Εμείς προσπαθήσαμε με τη βοήθεια των μαθηματικών να υπολογίσουμε πότε θα γεννήσει το πρώτο της παιδί η Δούκισσα του Sussex, του οποίου το φύλο δεν γνωρίζουμε.

Όταν το Παλάτι είπε “Άνοιξη του 2019” θα μπορούσε να εννοεί δυο πράγματα: Ή την ανεπίσημη αρχή και το ανεπίσημο τέλος της Άνοιξης ( 1.3.-31.5) ή τα αντίστοιχα επίσημα δηλαδή ( 20.3- 21.6). Kαι στις δυο περιπτώσεις πάντως το χρονικό διάστημα είναι τεράστιο και σε καμια περίπτωση δε μας βοηθάει να προσδιορίσουμε την ημέρα.

Όταν η ίδια η Meghan ερωτήθη τον Ιανουάριο πότε θα γεννήσει απάντησε πως αυτό θα συμβεί ή στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές του Μαϊου. Ας βάλουμε κάτω τα στοιχεία:

O George Clooney δήλωσε στις 12.2 ότι η Meghan είναι επτά μηνών έγκυος. Αυτό μεταφράζεται ως περίπου 28 εβδομάδων. Επομένως, οκτώ μηνών, δηλαδή 32 εβδομάδων ήταν στις 12.3 και εννέα μηνών (δηλαδή μπήκε στο μήνα της- 36 εβδομάδων ) στις 12.4.

Σύμφωνα με την γυναικολογία και με τη μαιευτική, ο τοκετός πραγματοποιείται συνήθως την 40η εβδομάδα της κύησης, καθώς την 39η είναι νωρίς και την 41 θεωρείται αργά. Επομένως αναζητούμε την 40η εβδομάδα κύησης της Meghan Markle η οποία θα είναι από τις 10 Μαϊου και μετά, το μωρό αναμένεται να έρθει.

Λογικά λοιπόν η Δούκισσα θα φέρει στον κόσμο το παιδί της από τις 10 έως και τις 17 Μαϊου – Ταύρος στο ζώδιο- αλλά εμείς όπως και να χει θα το πληροφορηθούμε δυο ημέρες μετά, αφού επέλεξαν να κρατήσουν τη στιγμή ιδιωτική για 48 ώρες ώστε να το χαρούν πρώτα ενδοοικογενειακά.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα