Γενέθλια για την Νατάσα Παζαϊτη: Πόσο χρονών έγινε;

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαϊτη: Πόσο χρονών έγινε;

Χθες, Κυραική, η Νατάσα Παζαΐτη έκλεισε τα 53 της χρόνια και έσβησε χαρούμενη τα κεράκια στην τούρτα της, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της ζωής της αλλά και δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, που διαπρέπει στον ιατρικό χώρο και ειδικά στον τομέα του καρκίνου του μαστού που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες, έδωσε το δικό της μήνυμα, με αφορμή τα γενέθλιά της, μέσω instagram.

Γράφει η κυρία Παζαΐτη:
«Σήμερα κλείνω 53 χρόνια ζωής και εμπειρίας. Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκειές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημοί, θρίαμβοι, γκρεμοί, όλα μπροστά μας. Όλα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα κλείνω 53 χρόνια ζωής και εμπειρίας. Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκειές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημοί, θρίαμβοι, γκρεμοί, όλα μπροστά μας. Όλα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc) στις14 Απρ, 2019 στις 10:04 πμ PDT

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

-
Σχολιάστε το άρθρο: