Η απάντηση Καλυβάτση στην ανυπέρβλητη γκάφα Λοβέρδου: Ως εδώ

Αποτέλεσε έστω και άθελά του το πρόσωπο των προηγούμενων ημερών. Ποιος να το περίμενε άλλωστε ότι η επικών διαστάσεων γκάφα που έκανε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, θα ήταν τόσο ανυπέρβλητη που το μακρινό παρελθόν των ΑΜΑΝ θα ερχόταν στο προσκήνιο τόσο έντονα.

Μετά το τρολάρισμα που δέχτηκε λοιπόν στα social media ο Γιάννης Λοβέρδος, ήρθε η ώρα και για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου, τον Σωτήρη Καλυβάτση, να τρολάρει με τη σειρά του.

Πόσταρε λοιπόν ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας «ως εδώ!» και τρολάροντας και αυτός το γεγονός, είπε έξαλλος: Δεν μπορεί ο κάθε Λατούς να χρησιμοποιεί το πρόσωπό μου

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ως εδώ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kalivatsis Official (@sotiriskalivatsis) στις19 Μάρ, 2019 στις 1:18 μμ PDT

H γκάφα για Όσκαρ από τον Γιάννη Λοβέρδο

Αναφέρθηκε στο Facebook στον γάλλο οικονομολόγο Σερζ Λατούς αναρτώντας φωτογραφία του… Σωτήρη Καλυβάτση. Και δεν αναφερόμαστε στον «απλό» Σωτήρη Καλυβάτση, αλλά για την ακρίβεια στον εμβληματικό χαρακτήρα της σατιρικής εκπομπής ΑΜΑΝ, τον… Μαέβιους Παχατουρίδη. «Αυτός είναι ο γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την…» από ανάπτυξη»! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατά τα άλλα έγκριτος δημοισογράφος. Φυσικά μόλις αντιλήφθηκε την γκάφα ολκής, κατέβασε με συνοπτικές διαδικασίες την ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα