Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκεί που ο γαμπρός χατουκίζει τη νύφη την ώρα του γάμου!

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκεί που ο γαμπρός χατουκίζει τη νύφη την ώρα του γάμου!

Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας σήμερα αλλά σε πολλά μέρη του κόσμου οι γυναίκες παραμένουν όχι μόνο στο περιθώριο αλλά και υφίστανται τη βία από τους άνδρες τους ακόμη και την ημέρα του γάμου τους.

Το βίντεο δείχνει έναν γάμο στο Ουζπεκιστάν. Η νύφη από την αρχή δείχνει θλιμμένη αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί. Ίσως επειδή επέλεξε (;) η ίδια να παντρευτεί τον συγκεκριμένο άνδρα. Μόλις έχει τελεστεί το μυστήριο και σύμφωνα με το τελετουργικό πρέπει ο άνδρας να ταίσει τούρτα τη γυναίκα στο στόμα και η γυναίκα μετά να κάνει το ίδιο στον σύζυγο της.

Ο άνδρας που φαίνεται βαρύς και ασήκωτος ταίζει το κομμάτι τούρτας τη γυναίκα του από την οποία έχουν βγάλει το πέπλο και στη συνέχεια όταν έρχεται η σειρά της γυναίκας αποφασίζει εκείνη για κακή της τύχη να αστειευτεί και να τραβήξει το κομμάτι της τούρτας από το στόμα του άνδρα της την ώρα που εκείνος πήγαινε να τη δαγκώσει. Ένα αθώο αστείο, που σε ένα άλλο ζευγάρι θα οδηγούσε σε γέλια ευτυχίας.

Η γυναίκα χαμογελάει τρυφερά αλλά σαν απάντηση ο άνδρας την κοιτάζει με μίσος και της αστράφτει ένα χαστούκι που την συγκλονίζει. Παραλίγο να την ρίξει κάτω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα