Δασκάλα κόβει τα μαλλιά της για να υπερασπιστεί 5χρονη που την κορόιδευαν ότι μοιάζει με αγόρι

Δασκάλα κόβει τα μαλλιά της για να υπερασπιστεί 5χρονη που την κορόιδευαν ότι μοιάζει με αγόρι

 Μια δασκάλα σε νηπιαγωγείο του Τέξας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να βοηθήσει ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο κορόιδευαν τα άλλα παιδιά για τα κοντά του μαλλιά: Αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να κάνει ακριβώς το ίδιο "αγορίστικο" κούρεμα της μικρής.

Η Σάνον Γκριμ παρατήρησε ότι η μικρή Πρισίλα ήταν «πραγματικά λυπημένη, σχεδόν καταθλιπτική όταν ερχόταν στο σχολείο επειδή οι φίλοι της έλεγαν ότι μοιάζει με αγόρι». Για να μη δέχεται σχόλια μάλιστα, η 5χρονη άρχισε να φοράει καπέλο στο σχολείο για να καλύψει τα μαλλιά της. «Έκλαιγα γιατί σκεφτόμουν ότι το σχολείο δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό» είχε δηλώσει η Πρισίλα. Η δασκάλα της αποφάσισε να δράσει, κάνοντας μια επίσκεψη στο κομμωτήριό της.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τρόπο να δείξω στα παιδιά ότι μπορεί κανείς να κάνει ό,τι θέλει με την εμφάνισή του και να παραμένει αληθινός στον εαυτό του, από το να κόψω η ίδια τα μαλλιά μου» ανέφερε σε ανάρτησή της η Γκριμ.

Η Γκριμ μάλιστα αγόρασε φιόγκους και κοκκαλάκια για τα μαλλιά για να φορά εκείνη και η Πρισίλα.

Στη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, το μικρό κορίτσι έδωσε στην Γκριμ ένα μετάλλιο, επειδή υπήρξε η "ηρωίδα" της σε μια δύσκολη περίοδο. Η δασκάλ από πλευράς της έθεσε την Πρισίλα υποψήφια για το βραβείο του καλύτερου μαθητή του μήνα, λόγω του θάρρους που επέδειξε.

Παρόλο που όπως αποκαλύπτει, της λείπουν τα μακριά μαλλιά της, η Γκριμ ανέφερε ότι η εμπειρία της τη βοήθησε να καταλάβει καλύτερα πώς αισθάνεται η Πρισίλα: Ο γιος της επίσης της είπε ότι μοιάζει με κορίτσι ενώ απέκτησε μεγαλύτερη αυτοσυνειδησία, κυκλοφορώντας με το νέο της look: «Κάποιες φορές χρειάζεται να το βιώσει κανείς (για να καταλάβει). Πρέπει να είσαι σε θέση να διδάξεις στα παιδιά αυτές τις αρχές και να τους αποδείξεις ότι είσαι εκεί για εκείνα» είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα