Φοιτήτρια ανακάλυψε έναν άνδρα να ζει μέσα στην ντουλάπα της

Φοιτήτρια ανακάλυψε έναν άνδρα να ζει μέσα στην ντουλάπα της

Μια φοιτήτρια από τη Βόρεια Καρολίνα, ονόματι Μάντι, τις τελευταίες ημέρες κοιμόταν με τον φόβο ότι το σπίτι της ήταν στοιχειωμένο, καθώς άκουγε διάφορους θορύβους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Επιστρέφοντας το Σάββατο μεσημέρι όμως από τη δουλειά της, οι παράξενοι ήχοι δεν είχαν σταματήσει και διαπίστωσε πως προέρχονταν από τη ντουλάπα. Ανοίγοντας τη ντουλάπα είδε - ίσως - το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει.

Ένας 30χρονος, ονόματι Άντριου Σουόφορντ, ήταν κλεισμένος στη ντουλάπα της, φορώντας κάλτσες και σορτσάκια της. Το σπίτι δεν φαινόταν ότι είχε υποστεί διάρρηξη, ούτε έλειπαν άλλα αντικείμενα.

«Ο ήχος ήταν σαν να βρισκόταν ένα ρακούν στην ντουλάπα μου. Τρόμαξα. Σκέφτηκα ποιος μπορεί να είναι εκεί μέσα»., ανέφερε στο Fox 8, η Μάντι.

Η αστυνομία έφτασε στις φοιτητικές εστίες για να συλλάβει τον άνδρα. Ο Ντρου, ωστόσο, δεν ήταν βίαιος και παραδόθηκε χωρίς ν′ αντισταθεί.

Ο Άντριου εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης και παρέμεινε υπό κράτηση. Αυτή τη στιγμή κρατείται επί συνολικού ποσού 26.600 δολαρίων εγγύησης στη φυλακή του Guilford County.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα