Παγκόσμιο ρεκόρ με 5,6 εκατ. retweet από Ιάπωνα μεγιστάνα στο Twitter

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και επόμενος τουρίστας του διαστήματος Γιουσάκου Μαεζάβα κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ του tweet με τα περισσότερα retweet στην ιστορία, με ένα μήνυμα, όπου υποσχόταν το ποσό των 8.600 ευρώ σε ορισμένους από τους ακολούθους του!

Για την ακρίβεια, ο 40αρης μεγιστάνας ανέβασε το Σάββατο ένα tweet στα γιαπωνέζικα, στο οποίο ανέφερε ότι προσφέρει 1 εκατομμύριο γεν (ήτοι 8.601 ευρώ) σε 100 τυχαίους από τους follower του, οι οποίοι θα κάνουν retweet το μήνυμά του με μερικές ώρες διορία!

Έως τη Δευτέρα το απόγευμα, τα retweet υπερέβησαν τα 5,55 εκατομμύρια και το μήνυμά του βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των μηνυμάτων στο Twitter με τα περισσότερα retweet.

«Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ξεπέρασα το ρεκόρ του Twitter αναφορικά με τον αριθμό των retweet (στα 3,55 εκατομμύρια) και ο κόσμος συνεχίζει να μου κάνει retweet» έγραψε ο Γιουσάκου Μαεζάβα στον λογαριασμό του!

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί το 2017 από έναν Αμερικανό έφηβο, που προσπαθούσε να κερδίσει ενός έτους δωρεάν παράδοση νάγκετ κοτόπουλου, που προσέφερε το εστιατόριο Wendy’s.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα