H αλήθεια πίσω από την εικόνα με τον παππού και την γιαγιά στον Άγνωστο Στρατιώτη

H αλήθεια πίσω από την εικόνα με τον παππού και την γιαγιά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα η φωτογραφία ενός εύζωνα στο μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη μαζί με τον παππού και την γιαγιά του οι οποίοι κάθισαν απέναντί του, μία ώρα, ώστε να καμαρώσουν τον εγγονό τους.

Μάλιστα, κάποιοι συνόδευσαν την κειμενολεζάντα, γράφοντας πως δεν ήθελαν να τον αφήσουν μόνο στις γιορτές.

Η φωτογραφία αρχικά ανέβηκε στα social media από έναν χρήστη. Γρήγορα αναπαράχθηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ, επαινώντας την πράξη του παππού και της γιαγιάς. Το περιστατικό είναι αληθινό αλλά υπάρχει μία σημαντική διαφορά…

Τίποτα απ’ όλα αυτά δε συνέβη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ούτε καν την περίοδο των εορτών, αλλά πριν από 3 χρόνια και συγκεκριμένα στο τέλος του 2015, όπως έγραψε το news.gr.

Όπως είπαμε, η όλη ιστορία ξεκίνησε από την ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών στο twitter από έναν απλό χρήστη που έγραψε: «Ο παππούς και η γιαγιά τού Εύζωνος κάθισαν απέναντί του καθ' όλη την  διάρκεια της υπηρεσίας του (1 ώρα), για να τον καμαρώσουν... Να είστε πάντα γέροι και υπερήφανοι για το παλικάρι σας, αλλά και για εσάς που μεγαλώσατε άξια παιδιά και εγγόνια».



Σήμερα ο νεαρός -πρώην εύζωνας- ζει στο εξωτερικό με την κοπέλα του και δεν έκανε Πρωτοχρονιά στη σκοπιά με τον παππού και τη γιαγιά του. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία εξακολουθεί να είναι μία πολύ συγκινητική εικόνα.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα