Ρατσιστής διαιτητής ανάγκασε παλαιστή να κόψει επιτόπου τα μαλλιά του

Ρατσιστής διαιτητής ανάγκασε παλαιστή να κόψει επιτόπου τα μαλλιά του

Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Νιού Τζέρσεϊ, όταν διαιτητής ανάγκασε αθλητή να κόψει τα ράστα μαλλιά του, διαφορετικά δεν θα του επέτρεπε να αγωνιστεί. Μάλιστα το περιστατικό είναι ακόμα πιο απεχθές από τη στιγμή που έλαβε χώρα σε σχολικό πρωτάθλημα πάλης.

Όταν έφτασε η στιγμή του Άντριου Τζόνσον να αγωνιστεί, ενημερώθηκε από τον διαιτητή οτι έπρεπε να κόψει τα μαλλιά του, διαφορετικά θα ήταν αναγκασμένος να τον αποβάλει, αν και οι κανονισμοί δεν λένε αυτό ακριβώς... Αντιθέτως επιτρέπουν τη φυσική τρίχα, ενώ σε περιπτώσεις σαν και τη συγκεκριμένη δίνουν την δυνατότητα στον αθλητή να αγωνιστεί με προστατευτικό στο κεφάλι.

Ο Άλον Μαλόνεϊ όμως δεν έδωσε τέτοια επιλογή στο νεαρό, ο οποίος αναγκάστηκε να κουρευτεί εκείνη τη στιγμή. Η απογοήτευση και η «τσακισμένη» ψυχολογία του ήταν εμφανής, την ώρα που οι γύρω του προσπάθησαν αν τον εμψυχώσουν.

Τελικώς, ο νεαρός επικράτησε του αντιπάλου του, αλλά δεν είχε καμία διάθεση για πανηγύρια. Τον είχε «νικήσει» και καταβάλλει η απίστευτη απόφαση του απαράδεκτου διαιτητή που και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά.

 
Πηγή: topontiki
 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα