Η προφητεία του Νοστράδαμου που στέλνει τον πρίγκιπα Χάρι στον βασιλικό θρόνο

Η προφητεία του Νοστράδαμου που στέλνει τον πρίγκιπα Χάρι στον βασιλικό θρόνο

Ο Δούκας του Σάσσεξ, πρίγκιπας Χάρι, βρίσκεται αυτή την στιγμή 6ος στην σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Σύμφωνα με μια προφητεία όμως του Νοστραδάμου, ο 34χρονος πρίγκιπας θα στεφθεί βασιλιάς με απόφαση δικαστηρίου.

Την παράξενη αυτή προφητεία έφερε στην επιφάνεια με ένα βίντεο το κανάλι «2 Minute Facts» του YouTube, εξηγώντας πως οι προφητείες του Νοστραδάμου έχουν σχέση με την βρετανική βασιλική οικογένεια. Άλλωστε ο Γάλλος μυστικιστής, έχει προβλέψει κι άλλα γεγονότα από τον 16ο αιώνα κιόλας.

Οι υποστηρικτές του υποστηρίζουν πως προέβλεψε με ακρίβεια την άνοδο του Χίτλερ, το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την «Μεγάλη Πυρκαγιά» του Λονδίνου. Αν λοιπόν έχει δίκιο, ο Χάρι θα παραμερίσει τον πατέρα του, τον αδερφό του και τα τρία του παιδιά και θα ανέβει αυτός στο θρόνο. Πως όμως;

Το βίντεο εξηγεί ότι πρίγκιπας Χάρι θα είναι ο επόμενος βασιλιάς. Και πως η στέψη του θα αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό αρχικά αλλά η γοητεία του θα κερδίσει τον λαό. Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες είναι λίγες, έχοντας υπόψιν ότι ο Χάρι έχει 5 διαδόχους πριν από αυτόν.

Οι πιθανότητες γίνονται ακόμα λιγότερες με τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι, που υποστήριξε ότι κανένας στην βρετανική βασιλική οικογένεια δεν θέλει να γίνει βασιλιάς η βασίλισσα. Φυσικά, έσπευσε να συμπληρώσει ότι όλοι θα έκαναν το καθήκον τους, όταν ερχόταν εκείνη η ώρα.

Βέβαια, όπως γράφει η Exrpess υπάρχουν και κάποιες άλλες ερμηνείες προφητειών του Νοστράδαμου σύμφωνα με τις οποίες ούτε ο Χάρι ούτε ο Γουίλιαμ θα ανέβουν στο θρόνο αφού θα καταργηθεί η μοναρχία στην Ηνωμένο Βασίλειο.

Ίσως ο Νοστράδαμος να έκανε κάποιες ασφαλείς και συνάμα αντικρουόμενες προβλέψεις, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να βγει αληθινός. Ίσως όχι. Το μέλλον θα δείξει...

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα