Όταν ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο και τρώει τούρτα στη μούρη!

Όταν ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο και τρώει τούρτα στη μούρη!

Πρωτοφανές σκηνικό συνέβη σε εστιατόριο στην Ουκρανία, όπου δύο σερβιτόροι έχασαν την ψυχραιμία τους και «έλουσαν» με τούρτα αγενείς πελάτισσες που τους πρόσβαλαν με τα λεγόμενά τους.

Στο βίντεο που ανέβασε ένας πελάτης του καταστήματος, οι δύο σερβιτόροι διακρίνονται να στέκονται πάνω από το τραπέζι των δύο κοριτσιών. Ο ένας κρατάει μία τούρτα την ώρα που η μία από τις δύο κοπέλες αντιδρά λέγοντας: «Γιατί σκ…τα να φάω την τούρτα σας;»

Η απάντηση εκνεύρισε τον σερβιτόρο που της την προσέφερε απλόχερα στα μούτρα, κι όταν η έτερη πελάτισσα επιχείρησε να υπερασπιστεί τη φίλη της, λούστηκε κι εκείνη από τον άλλο σερβιτόρο.

 Κι εκεί που όλοι θα υποψιάζονταν ότι η δουλειά των δύο αντρών στο Guramma Italiana του Κιέβου θα τελείωνε άδοξα, ήρθε η δήλωση του ιδιοκτήτη που υπερασπίστηκε το προσωπικό του, κατηγορώντας τις συγκεκριμένες πελάτισσες για συνεχόμενη προσβολή της προσωπικότητάς τους και ταυτόχρονα για δυσφήμιση των προϊόντων του μαγαζιού.

Βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο πολλοί συνάδελφοι των δύο πρωταγωνιστών ανά τον κόσμο θα πήραν το μέρος τους, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο, τα οποία στηρίζουν την εκτός εαυτού αντίδραση των σερβιτόρων.

Φαίνεται τελικά, πως «ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο…»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα