Οι γιατροί την έστειλαν σπίτι για να πεθάνει. Η μητέρα της όμως της έσωσε

Οι γιατροί την έστειλαν σπίτι για να πεθάνει. Η μητέρα της όμως της έσωσε

Η 31χρονη Angel Tocknell, μάνα δυο παιδιών ήταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου όταν οι γιατροί την συμβούλεψαν να γυρίσει σπίτι και να πεθάνει ήσυχα κοντά στα παιδιά της. Η διάγνωση ήταν σαφής.

Η Angel είχε όγκο στη λεκάνη, ο οποίος είχε το μέγεθος περίπου όσο ένα μπαλάκι του τένις. Ο όγκος ήταν κακοήθης και επιθετικός και οι ελπίδες της ήταν σχεδόν μηδαμινές.

Η 67χρονη μητέρα της ωστόσο είχε άλλα σχέδια. Αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και έκανε ό,τι περισσότερο περνούσε από το χέρι της προκειμένου να σώσει την αγαπημένη της κόρη.

«Ήμουν μόλις στα 30 και φοβόμουν να πεθάνω, ήταν τρομακτικό, λέει η Angel. Η μητέρα μου, Κathy αρνήθηκε να τα παρατήσει και να πειστεί ότι δεν υπήρχε θεραπεία», δηλώνει.

Έπειτα από μια αναζήτηση στο διαδίκτυο η Kathy βρήκε την θεραπεία για την Angel που περιλάμβανε απευθείας χρήση ιονίζουσας ραδιενέργειας στα καρκινικά κύτταρα.

«Όταν πήρα τη διάγνωση στα χέρια μου πήγα κατευθείαν στο Google και έψαξα για την θεραπεία του καρκίνου που έγραφε στη διάγνωση. Δεν θα άφηνα με τίποτα το κορίτσι μου να πεθάνει και εγώ να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια», σημειώνει η Kathy.

Όπως επισημαίνει, ύστερα από το πέρας 3 μηνών θεραπείας στο Royal Marston Hospital, οι οποίοι περιλάμβαναν πέντε γύρους χημειοθεραπείας, ολοήμερες χημειοθεραπείες, τρεις μεταγγίσεις αίματος και εξωτερική ραδιοθεραπεία η Angel κατόρθωσε τελικά να βγει νικήτρια.

 

 

diaforetiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα