Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Greece’s Next Top Model

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για την κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Greece’s Next Top Model

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύς λόγος για την αποχώρηση της Σοφίας Ζαχαριάδου από το Greece’s Next Top Model. Η κρίση πανικού που φέρεται να έπαθε μέσα στο νερό και η απόφαση των κριτών να διώξουν την κοκκινομάλλα παίκτρια από το παιγνίδι επειδή δεν κατάφερε να κάνει τη φωτογράφηση, έχει ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση για τις συνθήκες που επικρατούν σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά shows.

Η Σοφία Ζαχαριάδου έχει φοβία με το νερό και παρόλες τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να βουτήξει μέσα σε αυτό και να κάνει τη φωτογράφηση, που ήταν και η δοκιμασία του επεισοδίου. Πολλοί υποστήριξαν ότι η νεαρή κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και θα έπρεπε να την αφήσουν να βγει από την πισίνα και να μην την ταλαιπωρούν. Κι επιπλέον, δεν θα έπρεπε η κριτική επιτροπή να την βγάλει από το παιγνίδι.

Η Βίκυ Καγιά είχε απαντήσει μέσα από το λογαριασμό στο Instagram στα αρνητικά σχόλια, τονίζοντας ότι η κοπέλα δεν έπαθε κρίση πανικού. Τώρα, οι τηλεοπτικές κάμερες την πέτυχαν σε μία εκδήλωση και επανήλθε με νέες δηλώσεις, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τόσο για την Σοφία Ζαχαριάδου, όσο και για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό.

Για την Σοφία Ζαχαριάδου, είπε: «Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει, είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα! Δεν έπαθε κρίση πανικού. Πάντα στα γυρίσματα υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολύ ώρα μέσα στο νερό και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα, ήθελα να μείνει αυτό κόκκινο μαλλί, αυτά τα τέλεια χείλια, το κορίτσι μας! Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια, αλλά όχι για μένα, στεναχωρήθηκα για τη Σοφία. Δεν μπορείς να λες για ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά το παιδί».

Για τα σχόλια ότι άλλαξε θέση με τον Δημήτρη Σκουλό, λόγω των τεταμένων σχέσεων τους, ξεκαθάρισε: «Με τον Σκουλό αλλάξαμε θέση για τα φώτα».

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες για κόντρα ανάμεσα τους, ειδικά μετά από μία διαμάχη που είχαν σε ένα από τα επεισόδια των οντισιόν, είπε: «Με την Ηλιάνα είμαστε διαφορετικές γενιές, την περνάω 10 χρόνια. Τι να κάνουμε τώρα; Η ένταση με την Ηλιάνα έγινε πάνω στον πυρετό της τρέλας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Nikol Kap
Σχολιάστε το άρθρο: