Το καλύτερο μπέργκερ στον κόσμο είναι πλέον ελληνικό

Το καλύτερο μπέργκερ στον κόσμο είναι πλέον ελληνικό

Ήρθαν οι καλοκαιρινές πρωτιές στο στίβο και ανύψωσαν την εθνική υπερηφάνεια. Από σήμερα έχουμε ένα ακόμη λόγο να είμαστε περήφανοι, γιατί στο μεγαλύτερο διαγωνισμό μπέργκερ στον κόσμο, με συμμετοχές από τον μισό πλανήτη, η ελληνική συμμετοχή της Κυπαρισσίας Αντωνάρα, ιδιοκτήτριας κρεοπωλείου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης ήρθε πρώτη.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία και η Κυπαρισσία κέρδισε τις εντυπώσεις από χώρες με μεγάλη παράδοση στα μπέργκερ όπως οι ΗΠΑ.

Η Κυπαρισσία Αντωνάρα, έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και στη συνέχεια food design, γρήγορα διαπίστωσε ότι έχει ταλέντο στο σχεδιασμό νόστιμων, αλλά και αισθητικά μοναδικών εδεσμάτων από κρέας και έτσι αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογενειακή επιχείρηση, με στόχο να την εξελίξει όσο είναι δυνατόν.

Συνδύασε την εμπειρία από την παραδοσιακή επιχείρηση, με τις νέες ιδέες και προτάσεις που αναδεικνύονται στην παγκόσμια αγορά και το αποτέλεσμα αποζημίωσε και τους πιο απαιτητικούς.

«Εμπνέομαι καθημερινά από τις νέες τάσεις και δημιουργώ διαφορετικά προϊόντα, όπως γεμιστό κανταΐφι με κοτόπουλο, σπαράγγι τυλιχτό με μπέικον, κρεατένιες τούρτες με αρωματισμένο κιμά και μους τυριών» περιγράφει με λεπτομέρεια η 26χρονη.

Υπογράμμισε δε ότι για εκείνη ήταν σημαντικό να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση. «Βέβαια σπούδασα και προσέγγισα με έναν πιο επιστημονικό τρόπο τη συγκεκριμένη δουλειά, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων».

 

E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα