Η γελοία δικαιολογία για να μη σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας

Η γελοία δικαιολογία για να μη σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας

Ένα περιπολικό της αστυνομίας της Ουάσινγκτον εντόπισε την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτοκινητόδρομο του Μάρισβιλ γυναίκα οδηγό, στο όνομα της οποίας εκκρεμούσαν κάποιες κλήσεις.

Ο οδηγός του περιπολικού της έκανε νόημα με τη σειρήνα να σταματήσει, αλλά εκείνη συνέχισε να οδηγεί χωρίς να δώσει σημασία.

Μετά από σχεδόν 2 χιλιόμετρα σταμάτησε σε μια διασταύρωση.

Ο αστυνομικός χρησιμοποίησε το μεγάφωνο και την κάλεσε να σταματήσει, όμως εκείνη συνέχισε να αδιαφορεί.

Το περιπολικό πλησίασε δίπλα της με τον αστυνομικό να της λέει να κάνει στην άκρη. Και πάλι όμως δεν βρίσκει ανταπόκριση. Η γυναίκα του λέει πως δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν φτάσει στο πάρκινγκ της τράπεζας που πηγαίνει.

Ο αστυνομικός προσπαθεί να κάνει το καθήκον του, αλλά μάταια. Κάποια στιγμή η απάντηση που παίρνει από τη 42χρονη είναι «οδηγώ Toyota Prius, δεν πρόκειται να σταματήσω!».

Μη μπορώντας να τη συνετίσει, τη σταματά στην άκρη με το ζόρι, την πλησιάζει, της ζητά τα στοιχεία της, αλλά εκείνη δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να συνεργαστεί.

«Δεν είναι η δουλειά σου», του απαντά όταν της ζητά τα στοιχεία της, ενώ δεν διστάζει να τον απειλήσει λέγοντάς του: «Θα σου πάρω τον τραπεζικό λογαριασμό και το σπίτι σου».

Η γυναίκα τελικά συνελήφθη και πέρασε μια μέρα στο κρατητήριο ενώ θα δικαστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παρεμπόδιση ελέγχου και παραβίαση εντολών.

 

newsbeast

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

-
Σχολιάστε το άρθρο: