Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε μπάσκετ στη #ΔΕΘ2018

Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε μπάσκετ στη #ΔΕΘ2018

Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της και με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποτελούν τιμώμενη χώρα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει πως… he loves this game!

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας κι ένα από τα σημαντικότερα στη νοτιοανατολική Ευρώπη, το μπάσκετ ένα από τα μεγαλύτερα αθλήματα στη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, τα συνδύασε σε ένα ξεχωριστό event στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενείται η 83η ΔΕΘ (8-16/9).

Αφού πρώτα είδε δύο παιδιά, ένα με τη φανέλα της Ελλάδας κι ένα με των Ηνωμένων Πολιτειών, αμφότερες με τον αριθμό “83” στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, να επιδίδονται σε έναν άτυπο διαγωνισμό ευστοχίας, στη συνέχεια ο κ. Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Eυάγγελου Γαλατσόπουλου, ανέλαβε ο ίδιος δράση. Το πρώτο του σουτ ήταν άστοχο, αλλά δε λάθεψε και δεύτερη φορά για να αρχίσουν τα απαραίτητα high fives, καθότι game winner (4-3). Στο τέλος παρέλαβε από τα χέρια του μικρού παιδιού από τις ΗΠΑ κι ένα δώρο, μία φανέλα της “Team USA”, επίσης με το “83”, αλλά και με το επώνυμό του στην πλάτη, άλλωστε, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ.

Η διοργάνωση των δράσεων έγινε από το Υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού σε συνεργασία με το Eurohoops Events.

eurohoops

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα