ΔΕΘ 2018: We will rock you για τον Τσίπρα από την μπάντα του Γ' Σώματος Στρατού

ΔΕΘ 2018: We will rock you για τον Τσίπρα από την  μπάντα του Γ' Σώματος Στρατού

Βγαίνοντας από το κτήριο διοίκησης της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός προέβη σε μια σύντομη δήλωση: Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, μπορούμε να σχεδιάσουμε, να οραματιστούμε το μέλλον της Ελλάδας τις επόμενες ημέρες, όπως εμείς επιθυμούμε, στο πλαίσιο, βέβαια, των δημοσιονομικών που έχουμε αποφασίσει. Είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, μετά την κρίση, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης. Κι αυτό είναι νομίζω είναι μια σημαντική στιγμή, αλλά είναι και μια σημαντική στιγμή και για τη ΔΕΘ και για τη Θεσσαλονίκη, που ανοίγει τα φτερά της, διότι μπορεί να γίνει η οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα των Βαλκανίων.

Αμέσως μετά, τον πρωθυπουργό περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, όταν ένα μικρό αγόρι τού έδωσε μία ανθοδέσμη, με τον κ. Τσίπρα να ευχαριστεί τον πιτσιρικά θερμά, χαϊδεύοντάς τον στοργικά και δίνοντάς του ένα φιλί στο μέτωπο.

Πρώτη στάση για τον κ. Τσίπρα, που συνοδεύεται από τον υπουργό Άμυνας, Δ. Καμμένο, ήταν το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου ανώτατοι αξιωματικοί τού παρουσίασαν τα εκθέματα.

Κατά την αποχώρηση, άκουσε τη μπάντα του Γ' Σώματος Στρατού να παίζει το «We Will Rock You» των Queen.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα