Βιβλιοπώλης τουίταρε ότι είχε τη χειρότερη μέρα πωλήσεων. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη

Βιβλιοπώλης τουίταρε ότι είχε τη χειρότερη μέρα πωλήσεων. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη

 Τον περασμένο Ιούλιο, η Georgia Duffy αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της ως ακτινολόγος και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα- να ανοίξει το πρώτο, ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο στη βρετανική πόλη Harrogate.

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, τα πράγματα δεν εξελίσσονταν ακριβώς όπως τα ήθελε.

Πριν λίγες ημέρες, το ImaginedThings Books ανάρτησε στο Twitter την εξής ανακοίνωση: «Σήμερα εισπράξαμε μόνο 12,34 λίρες. Αν σκεφτόσασταν να αγοράσετε ένα βιβλίο, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει τελευταία- και σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα. Μια κάρτα, ένα βιβλίο, οτιδήποτε κάνει διαφορά σε μια μικρή επιχείρηση όπως η δική μας. Θα ήμασταν ευγνώμονες για τη στήριξή σας».

Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη. 

Η περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα έκαναν κλικ στην ανάρτηση, ενώ περίπου 4.000 την αναδημοσίευσαν. «Τόσοι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί μου, μου έστειλαν μηνύματα, έκαναν παραγγελίες ή απλώς δωρεές. Έχω παραγγελίες από πολλά μέρη της Αγγλίας. Είναι απίστευτο», δήλωσε η Duffy.

 

 

Ready!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Imagined Things Bookshop (@imaginedthingsbookshop) στις13 Ιούλ, 2017 στις 5:21 μμ PDT

Όπως είπε, το επόμενο πρωί είχε 70 παραγγελίες και αφιέρωσε όλη την ημέρα στο να εγκαταστήσει σύστημα online αγορών στο βιβλιοπωλείο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, την ανακοίνωση είδε και η συγγραφέας Allison Pearson και της πρότεινε να διοργανώσει μια βραδιά ανάγνωσης στο βιβλιοπωλείο. 

Η δύναμη του ίντερνετ επέδρασε εδώ, με τον πιο μαγικό τρόπο.

.womantoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα