H συγκλονιστική διαφήμιση με τον μικρό μουσουλμάνο που συναντά Μέρκελ, Τραμπ και Πούτιν

H συγκλονιστική διαφήμιση με τον μικρό μουσουλμάνο που συναντά Μέρκελ, Τραμπ και Πούτιν

Στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ένας ανήλικος μουσουλμάνος και συναντά τους ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων, τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Τζάστιν Τριντό και τον Αντόνιο Γκουτέρες, παρακαλώντας τους να σταματήσουν την κρίση στον αραβικό κόσμο.

Επίσης, γίνεται αναφορά στην Ιερουσαλήμ, η οποία αποκαλείται πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

Αρχικά, το αγόρι μπαίνει στον Λευκό Οίκο, εύχεται στον Ντόναλντ Τραμπ «ευτυχισμένο Ραμαζάνι», ενώ τον προσκαλει να φάνε ιφταρ και του ζητά να βρει το σπίτι του κάτω από τα συντρίμμια. Μετά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάθεται σε ένα τραπέζι και ο μικρός μουσουλμάνος του εξηγεί πως έχασε την οικογένειά του στον πόλεμο. Τότε, τον πιάνει από το χέρι και τον οδηγεί στις ακτές της Μεσογείου όπου πρόσφυγες με βάρκες παλεύουν να σωθούν. Εκεί, συναντά την Μέρκελ και τον Τριντό που υποδέχονται τους πρόσφυγες.

Ύστερα, το αγόρι βρίσκεται στο υπνοδωμάτιό του και εκεί συναντά τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Του λέει ότι τα βραδιά δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί ακούει τις βόμβες και τα παιχνίδια του αιμορραγούν.

Ο μικρός μουσουλμάνος λέει πως το ιφταρ τους, το γεύμα τους δηλαδή, θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης. Τέλος, ο μικρος απελευθερώνει από τις φυλακές ένα κοριτσάκι που μοιάζει αρκετά με την Αχέντ Ταμίμι, την νεαρή Παλαιστίνια που βρίσκεται σε ισραηλινές φυλακές.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη διαφήμιση της εταιρείας τηλεφωνίας Zain, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεφωνίας παγκοσμίως.

Μέσα σε μια εβδομάδα το βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει 6,5 εκατ. views στο YouTube.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα