Η αιώνια αγάπη υπάρχει και οι αποδείξεις είναι αδιάσειστες #Αγίου Βαλεντίνου

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους. Οι ερωτευμένοι ας το δουν σαν μια ευκαιρία να εκδηλώσουν για μία ακόμα φορά τον έρωτά τους - αν και ο έρωτας δεν θέλει αφορμές για να εκδηλωθεί - και όσοι από εσάς είστε πολέμιοι της ημέρας, σας έχω την Ομάδα με την μεγαλύτερη ακτιβιστική δράση ενάντια στην ημέρα των Ερωτευμένων:

"Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μορφή καπιταλισμού βασισμένη στο πάθος. Η αιμοσταγής συνωμοσία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, υποκινείται από του καπιταλιστές της βιομηχανίας σοκολάτας"

Με αυτή τη φράση τα μέλη της Οργάνωσης Kakuhido, ή αλλιώς Επαναστατική Ένωση Ανδρών που οι Γυναίκες δε βρίσκουν Ελκυστικούς, δηλώνει ότι θα κάνει πορεία στο Τόκιο διαμαρτυρόμενη για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν πάλι δεν είστε και τόσο ακραίοι, απλά ανεχθείτε την ημέρα και χαμογελάστε με όλους εμάς τους χαζο - ερωτευμένους!

Στα viral σήμερα, λόγω της ημέρας, αυτό που λέμε αιώνια αγάπη.
Το "για πάντα" των ερωτευμένων είναι μόνο μία υπόσχεση που χάνεται ή μπορεί να πάρει μία μορφή αληθινή; Υπάρχει αυτό που λέμε αγάπη για πάντα;

Πριν λίγες χρόνια μία ανακάλυψη στον Διρό, συγκίνησε, όχι μόνο εμάς τους ερωτευμένους, αλλά και τον κόσμο όλο για αυτό το μήνυμα του "αιώνιου", του "για πάντα" που μας έστειλε.

Περίπου έξι χιλιάδες χρόνια κείτονταν αγκαλιασμένοι κάτω από τη γη ένας άνδρας και μια γυναίκα. Αυτή η σπανιότατη, διπλή, αδιατάρακτη ταφή ήρθε στο φως κατά την περσινή ανασκαφική περίοδο στη θέση Ξαγκουνάκι, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του σπηλαίου Αλεπότρυπα Διρού, προς τα βόρεια.

Εντελώς τυχαία, η ανακοίνωση συνέπεσε με τις παραμονές της ημέρας των ερωτευμένων, αποδεικνύοντας έτσι πως ο έρωτας είναι τόσο παλιός όσο και οι ανθρώπινες κοινωνίες. Τουλάχιστον της νεολιθικής εποχής.

Άλλο ένα στοιχείο αυτής της "αιώνιας" αγάπης είναι και το γράμμα του Johnny Cash στη σύζυγό του June που έζησαν τον απόλυτο έρωτα που ο καθένας εύχεται να ζήσει. Γεννήθηκε για να την λατρέψει αθεράπευτα και να εκείνη για να τον αγαπήσει και να τον φροντίζει με χορταστικές δόσεις στοργής και έρωτα.

Το γράμμα που έγραψε ο Cash στην June το 1994 στα 65α γενέθλιά της, ψηφίστηκε ως το καλύτερο όλων των εποχών. Μάλλον κάποιο βράδυ ο ένας ψιθύρισε στο αυτί του άλλου «μαζί στη ζωή μαζί και το θάνατο» κι έτσι έγινε. Αφού «έφυγε» εκείνη μετά από 3 μήνες πήγε κι εκείνος κοντά της.

«Γεράσαμε και συνηθίσαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας το μυαλό του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος, χωρίς καν να τον ρωτήσουμε. Καμιά φορά, εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά λιγάκι. Ίσως κάποιες φορές, θεωρούμε δεδομένο ο ένας τον άλλον. Αλλά μια στο τόσο, όπως σήμερα, το αναλογίζομαι όλο αυτό, και συνειδητοποιώ, πόσο τυχερός είμαι που μοιράζομαι τη ζωή μου με την σημαντικότερη γυναίκα που συνάντησα ποτέ. Ακόμα με γοητεύεις και με εμπνέεις. Με επηρεάζεις ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είσαι το αντικείμενο της επιθυμίας μου. Ο νούμερο ένα επίγειος λόγος για την ύπαρξη μου. Σ΄αγαπώ πάρα πολύ!»

Συγκινητικά τα σημερινά viral λόγω της ημέρας αλλά αισιόδοξα. Η αιώνια αγάπη υπάρχει και οι αποδείξεις είναι αδιάσειστες!

Έρωτας ... Σήμερα είναι η γιορτή του και ευκαιρία να πούμε "σ' αγαπώ" στον δικό μας Βαλεντίνο, στην δική μας Βαλεντίνα αλλά μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας "γιορτάζει" κάθε μέρα μέσα από ένα φιλί, ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα λουλούδι, ένα ακόμα "σ' αγαπώ' ...

Καλημέρα και χρόνια μας πολλά!

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: