Διαβάστε τον απίστευτο καυγά Πολάκη - Τατσόπουλου για το Mega

Άγριος καβγάς ξέσπασε μέσω Facebook μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Πέτρου Τατσόπουλου με αφορμή το Mega..

Αρχικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία με ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σχετικά με το μέλλον του του Mega και σχολίασε:

«Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας»

.

Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:«ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ……

Βιβλίο κάνω την καρδιά ,το αίμα μου μελάνι

για να σου πω Πετρακη μου πως μ’εχεις ξετρελάνει

Σύρε καμια γυροβολιά απ’τη μισή Αθήνα

να ξεθολώσει η σκέψη σου να βρεις καινούργιο βήμα

Σε ξέχασε κι ο θυρωρός και βγαίνεις και με βρίζεις

μπας και σε παίξουν δυο λεπτά κι αξια ν’ αποκτήσεις

Πρεπει να βρίσεις πιο πολύ σαν το καραγκιοζάκο

και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ´ το Κυριακο».

Η κόντρα συνεχίστηκε καθώς ο συγγραφές και πρώην βουλευτής επανήλθε με νέα ανάρτηση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

"Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το 2010, μου είχαν φέρει μια έρευνα αναγνωστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με την οποία ο ένας στους δύο ενηλίκους Έλληνες δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο στη ζωή του. Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς κι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, τουλάχιστον σε χώρες όπου δεν κυριαρχεί ο αναλφαβητισμός. Απλή στατιστική; Όχι. Ο Πολάκης, οι μαντινάδες του και οι αμοιβάδες που τον επικροτούν. Η εθνική μας κατάντια. Καληνύχτα" έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

-
Σχολιάστε το άρθρο: