Η απίστευτη αμφισβήτηση της μικρούλας για τον Άι Βασίλη, έγινε viral!

Φαίνεται πως η ιστορία του Αϊ-Βασίλη που έρχεται από την καμινάδα και φέρνει δώρα και παιχνίδια, δεν  πείθει το κοριτσάκι του video που ήδη έχει γίνει viral.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέει η μικρή για τον Άι Βασίλη, στο πιο «γλυκό» χριστουγεννιάτικο βίντεο που έχετε γίνει ποτέ!

Η μικρή Mila από την Αριζόνα των ΗΠΑ έχει γίνει σταρ στο YouTube, μετά την προβολή του συκεκριμένου βίντεο, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ ... αμφισβητεί την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη!

Στο πιο πρόσφατο βίντεο της, η μόλις 2 ετών Mila εμφανίζεται κάπως... σκεπτική σχετικά με την ύπαρξη του Άι Βασίλη. Η μικρή αναρωτιέται: "Και δηλαδή ποιον θα εμπιστευτώ για να μου φέρει τα τελευταία παιχνίδια; Ένα γεράκο που ζει στον Βόρειο Πόλο;" και καταλήγει και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση: "Μπορούμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα σαν να είναι πάρτι γενεθλίων; Και χωρίς "συμφωνίες" με τον Santa;".

Η μικρή Μila που φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει την ιστορία του Άγιου με την στολή και τα μούσια, έχει ήδη 20εκατομμύρια views και συνεχίζει…

Φυσικά, για να είναι και σίγουρη, καταλήγει στο video με το “Αγαπητέ Αη-Βασίλη, μην το πάρεις προσωπικά”.

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ