Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για το σήμα του νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς

Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών και με αποτυπωμένους τους συσχετισμούς, στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα: το σήμα.

Οι προτάσεις ήταν δεκάδες και η επιλογή δύσκολη. Οι άνθρωποι της Χαριλάου Τρ... ζητώ συγνώμη... του νέου φορέα με πολύ κόπο κατάφεραν να διαλέξουν τις πέντε επικρατέστερες ιδέες. Πέντε ιδέες από τις οποίες η μία θα γίνει το έμβλημα της αντεπίθεσης του ΠΑΣ... ξαναζητώ συγνώμη... της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.



1. Το ενωτικό - αριστερό. 9 υποψήφιοι - 9 συντροφικές ακτίνες του ήλιου που με το κατακόκκινο χρώμα του δίνει το στίγμα του νέου φορέα και ενώνει όλους τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.



2. Το τολμηρό. Ένα σήμα που σηματοδοτεί τη ρήξη με το παλιό. Τίποτα σ’ αυτό το καλαίσθητο σχέδιο δεν θυμίζει το παρελθόν. Τα πάντα μιλούν για το καινούργιο. Για το αύριο. Για το μέλλον.



3. Το ευθύ. Γιατί πάνω από όλα και πρώτα από όλα η Κεντροαριστερά δεν είναι μια αντιδεξιά παράταξη, αλλά μια αντιμητσοτακική παράταξη.


4. Το πονηρό. Ένα σήμα το οποίο με τη χρήση ειδικών τεχνικών υποβολής, δημιουργεί ένα αίσθημα δύναμης. Αν το κοιτάξετε πολλή ώρα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο, το μυαλό σας θα γεμίσει εικόνες υπεράνθρωπης δύναμης. Οι δημιουργοί του αρνούνται να αποκαλύψουν το μυστικό τους, αλλά αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτό βρίσκεται σε μια μικρή λεπτομέρεια σε κάποιο από τα γράμματα. 



5. Το πρωτότυπο. Το μήνυμα εδώ είναι ένα και μοναδικό: Καινοτομία. Το κόμμα του αύριο δεν μπορεί παρά να έχει ένα σήμα που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει στο παρελθόν.

athensvoice

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: