Ο εξωγήινος τους Μητσοτάκη: Αντιδράσεις και κορυφαίο hashtag #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε

Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή

Μέσω του αρχηγού της, η ΝΔ, τάχθηκε ενάντια στο νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για 22 λεπτά να προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση αυτή του κόμματός του.

Μεταξύ των όσων είπε ήταν και η ιστορία που του αφηγήθηκε ένας γιατρός, τον οποίο επισκέφτηκε για να ενημερωθεί επί του θέματος.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, ένας νεαρός συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο γιατρό και του ζήτησε να τον βοηθήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή μία φορά ανέβηκε στον Υμηττό και συνάντησε έναν εξωγήινο, ο οποίος του το ζήτησε!

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα...

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα πως «η συζήτηση που γίνεται εδώ έχει μια βαθιά υποκριτική διάσταση» και διέκοψε την ομιλία του βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπαίνει στην αίθουσα και του είπε: «Ελπίζω να ακούσατε όσα είπα και να μου απαντήσετε. Εγώ δεν ανέβηκα στον Υμηττό να ρωτήσω τους εξωγήινους για να αλλάξω γνώμη».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα: «Δεν αναφερθήκατε στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες απόπειρες αυτοκτονίας στα σχολεία μας. Και δεν υπάρχει δικλείδα για να δώσει διέξοδο στους συμπολίτες μας».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι λαϊκίζει η ΝΔ λέγοντας ότι δεν μπορεί να πίνει αλκοόλ ένα παιδί στα 15 και η Αξιωματική Αντιπολίτευση να αντιδρά για την ταυτότητα φύλου: «Δίνουμε την δυνατότητα στα 10 χρόνια με δικαστική απόφαση να παντρεύονται. Στα 12 τους βγάζουμε ταυτότητα, Και τώρα λέμε ότι στα 15 με την συναίνεση των γονέων και με επιτροπή από ψυχιάτρους να έχουν την δυνατότητα την δικαστική προκειμένου να αποκτήσουν την ταυτότητα που αρμόζει. Αυτό λέμε. Ποια υποκρισία μας έχει οδηγήσει σε μια συζήτηση που γίνεται με όρους μεσαίωνα, με όρους σκοταδισμού. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας κ. Μητσοτάκη. Σας καλώ να ανακαλέσετε αυτό το ατυχές παράδειγμα. Δεν έχετε δικαίωμα να τους εξευτελίζετε και να τους υβρίζετε».

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πάρει πίσω την αναφορά του για ένα άτομο «που ανέβηκε στον Υμηττό και του είπαν οι εξωγήινοι να αλλάξει φύλο», χαρακτηρίζοντας το παράδειγμα «άστοχο και ντροπιαστικό».

«Είναι ντροπή!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Κάντε όσες κωλοτούμπες, όσες κυβιστήσεις θέλετε», είπε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το απόσπασμα  στο βίντεο στο τέλος του κειμένου (18ο λεπτό) αλλά και τις αντιδράσεις στο twitter

α

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Ντίνα Κ.
Σχολιάστε το άρθρο: